Lexi & Magazine

Címke: érzelmek

7 ok, hogy fizikailag is kimutasd a szereteted

7 ok, hogy fizikailag is kimutasd a szereteted

A szoros kapcsolatoknál, legyen az barátság vagy szerelem, alapvető a fizikai közelség. Természetesen a szavak is nagyon fontosak, de a nonverbális kommunikációnak és a fizikai kontaktusnak ennél is nagyobb jelentősége van. Cikkünkben megmutatjuk, milyen előnyökkel jár, ha érzelmeinket a szavak mellett tetteinkkel is kifejezzük…

Tovább
Változások

Változások

Sanyargatja a nőket a 21. század, nade a férfiakat annál inkább. Mindegyünknek nehéz. Felborultak a szerepek, a férfiak egy része "elnőiesedett", anyabajokkal küzd, a nők pedig kezdik átvenni a férfiak szerepét, ezért a több millió éves elv megdőlni látszik, miszerint a nő a gyengébbik nem.

Tovább
Alba Hyseni  - Más szerepben

Alba Hyseni - Más szerepben

A mai Albániában és albán területeken élnek katolikusok, muzulmánok és ortodox albánok is, ami azt jelenti, hogy számunkra soha nem volt kérdéses, hogy ki melyik valláshoz tartozik, mert jól ismerjük a saját történelmünket egyrészt, másrészt az egyetlen európai ország vagyunk, ahol vallási megkülönböztetésből származó problémákkal soha nem küzdöttünk, ami igenis tiszteletre méltó.

Tovább