Lexi & Magazine

Címke: év hangja

Tóth Vera blogja – Hibáztál?

Tóth Vera blogja – Hibáztál?

Jó döntés, rossz döntés? Ezt mindig utólag tudjuk biztosan, főleg akkor, ha például rossz döntést hoztunk. Mennyire kell megbűnhődni, miért kell rögtön megpecsételni bárkit is? Azért, hogy elrettentsenek attól, hogy megismétlődjön?

Tovább
Mozdulj! – Tóth Vera rovata

Mozdulj! – Tóth Vera rovata

„Jaj, Istenem! Megint el kell mennem sportolni, annyira nincs kedvem!” – hangzik el sokszor. Néha elegünk van az állandó karbantartásból, olyan jó lenne egy-egy gátlástalan habzsi-dőzsi következmények nélkül, ugye?

Tovább
Rúzs nélkül

Rúzs nélkül

Pár éve láttam egy nagyon vidám filmet, amit az egyik barátnőm ajánlott. A címe: Gyönyörű zöld.

1996-os francia film, ami nagyon sok spirituális tartalommal van ellátva, és az egyszerűségre, szeretetre és összetartásra tanít, ösztönöz.

Tovább
Gyermek, szülő, leválás, felnövés

Gyermek, szülő, leválás, felnövés

Sokszor nem értjük, mi a baj. Folyamatosan bűntudatunk van valami miatt, keressük az okokat, de nem találjuk. Ez borzasztóan nyomasztó és fárasztó tud lenni. Pedig a megoldás néha az orrunk előtt van.

Tovább
Változások

Változások

Sanyargatja a nőket a 21. század, nade a férfiakat annál inkább. Mindegyünknek nehéz. Felborultak a szerepek, a férfiak egy része "elnőiesedett", anyabajokkal küzd, a nők pedig kezdik átvenni a férfiak szerepét, ezért a több millió éves elv megdőlni látszik, miszerint a nő a gyengébbik nem.

Tovább