Lexi & Magazine

Címke: Hollywood

Halálra ítélt celebek – Itt a vége

Halálra ítélt celebek – Itt a vége

A legújabb hollywoodi agymenésben pofonegyszerű a történet. Mindenki saját magát adja (és alakítja), körítés az eljövendő apokalipszis, a cél pedig a túlélés. Mindez egy olyan filmben, ahol az egy négyzetméterre eső sztárok száma túlszárnyalja még az Igazából szerelmet is. VIGYÁZAT! A nevetés miatt bekövetkezett rekeszizomgörcs elkerülhetetlen!

Tovább
Csodakezelés Hollywoodból

Csodakezelés Hollywoodból

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti, amit „Vörös szőnyeg kezelésként” is emlegetnek. Az énekesnő ezúttal az Image Oxigén Lift arckezelést tesztelte, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig már itthon is elérhető. Hatékonyságáról olyan sztárok bőre vall, mint Madonna és Gwyneth Paltrow.

Tovább
Közeleg a filmimádók éjszakája

Közeleg a filmimádók éjszakája

Idén 85. alkalommal rendezik meg a filmezés fellegvárában, Hollywoodban a legnívósabb és egyben legpuccosabb filmes díjátadót, az Oscar-gálát, melyet bizonyára követnek majd február 24-én éjszaka a legelszántabb mozifilmrajongók. Ezennel az aranyszobrocskára legesélyesebb filmeket, rendezőket, színészeket vesszük górcső alá, és még egy kitűnő programot is ajánlunk.

Tovább