Lexi & Magazine

Címke: Oscar-díj

Oscar 2015: Íme a gála ruhakölteményei!

Oscar 2015: Íme a gála ruhakölteményei!

Ruhamustra a Lexin! Kattintás után megcsodálhatjuk a 87. Oscar-díjátadón lencsevégre kapott sztárok szettjeit. Idén a klasszikus színek domináltak.

Tovább
Álom luxuskivitelben

Álom luxuskivitelben

A nő, aki nemcsak színésznő, hanem anya, feleség, divatikon és az UNICEF nagykövete is volt egy személyben. Aki az előző mondatot olvasva Audrey Hepburnre gondolt, nem tévedett. Élete tele volt megpróbáltatásokkal, de ő mindvégig megőrizte tartását, és a mai napig hatással van az emberekre.

Tovább
Aki semmitől sem fél: Angelina Jolie

Aki semmitől sem fél: Angelina Jolie

Játszott már haldokló szupermodellt, de ő formálta meg a híres videojáték főhősét, Lara Croftot is. Az eredetileg sötétszőke, Oscar-díjas Jolie útja a siker felé tulajdonképpen 11 évesen kezdődött, amikor beíratták a Lee Strasberg színművészeti iskolába. A kezdetben modellként is dolgozó színésznő 2005 óta irigyelt párja Brad Pittnek, akivel hat gyermeket nevelnek, melyek közül hármat adoptáltak.

Tovább
Együtt élni egy bengálival – Pi élete

Együtt élni egy bengálival – Pi élete

Végy egy fiatal, érdeklődő, önmagát kereső indiai fiút, aki szüleivel és egy állatkerti rakománnyal utazik egy hajón! Adj a személyiségéhez egy jó adag életösztönt is – szüksége lesz rá, ugyanis egy vihar következtében hajójuk elsüllyed, hősünk pedig egyedül marad életben az óceánon… egy bengáli tigris társaságában!

Tovább
A 2013-as Oscar-díj nyertesei

A 2013-as Oscar-díj nyertesei

A filmrajongók bizonyára nagy izgalommal várták, hogy kiderüljön, mely filmek és kik kapják az idei Oscar-díjakat. Némi meglepetés azért most is volt, hiszen nem lehetett előre borítékolni, hogy hol landolnak az aranyszobrok. Nézzük a 85. Oscar-díjkiosztó legjobbjait!

Tovább
Közeleg a filmimádók éjszakája

Közeleg a filmimádók éjszakája

Idén 85. alkalommal rendezik meg a filmezés fellegvárában, Hollywoodban a legnívósabb és egyben legpuccosabb filmes díjátadót, az Oscar-gálát, melyet bizonyára követnek majd február 24-én éjszaka a legelszántabb mozifilmrajongók. Ezennel az aranyszobrocskára legesélyesebb filmeket, rendezőket, színészeket vesszük górcső alá, és még egy kitűnő programot is ajánlunk.

Tovább