Lexi & Magazine

Címke: francia

MILF-nek lenni menő!

MILF-nek lenni menő!

David Moreau tudja mitől döglik a légy! A francia rendező új filmje, a Felcsípve megmutatja, hogy egy harmincnyolc éves anyuka is lehet ugyanolyan szexis és csábító, mint az IT-girlök, sőt az évek során megszerzett tapasztalat még vonzóbbá varázsolhatja őket. Az Amerikai pite óta tudjuk, Stifler mamája a gimis és egyetemista srácok álma, a korkülönbség pedig a 21. században már smafu! Figyelem, hölgyeim, a középkor küszöbén lenni egyáltalán nem szégyen!

Tovább
Névadósdi

Névadósdi

A névválasztás egyáltalán nem könnyű feladat a szülők életében, megannyi buktatója van: történelmi személynevek, csúfnevek, jelentések, becézések. A Hogyan nevezzelek? című francia vígjátékban egy ártatlan, humorban gazdag családi összejövetel drámai fordulatot vesz egy bizonyos név miatt. A történet zsenialitása egyszerűségében rejlik. Annyira hétköznapi, könnyed, emberközeli, hogy bármikor akár mi is részesei lehetünk egy hasonló helyzetnek. Itt minden kiderül, felborul, összekuszálódik. Csak győzzük – nevetéssel – kibogozni!

Tovább
Fehérneműmustra francia módra

Fehérneműmustra francia módra

Itt a tavasz, jön a nyár, itt az ideje, hogy készleteimet felfrissítsem, ezért a vasárnapot arra szántam, hogy körbenézzek, mi újság a fehérneműt árusító üzletekben.

Tovább