Lexi & Magazine

Címke: mozifilm

Szétszabdalt aktusok, meggyötört életek

Szétszabdalt aktusok, meggyötört életek

Lars von Trier legújabb filmjét, a két részletben bemutatott A nimfomániást január 16. óta kóstolgatja a magyar mozik közönsége. A legmohóbb filmzabálók már február 6-án részesei lehettek a folytatásnak és befejezésnek, mely kerek egésszé varázsolja a szexfüggő főszereplő sztoriját.

Tovább
Titkok és életek

Titkok és életek

Kevés olyan filmet láttam mostanában, amire azt mondtam, hogy még egyszer megnézem. Azonban Ben Stiller legújabb alkotása teljesen lenyűgözött. Azt tette, amit egy filmtől általában elvár az ember: kiragadott a valóságból, elvonta a figyelmem minden problémámról, és az utolsó képkocka után se hagyott magamra.

Tovább
2077: a Föld már csak egy emlék

2077: a Föld már csak egy emlék

Hősökre mindig, minden kornak szüksége van, hiszen szeretjük a bátor, erős, harcias férfiakat. Olyan hősökért meg pláne odavagyunk, akik megmentik a bolygónkat – ha kell, akár saját életük árán is. Tom Cruise igazi hős alkat. Sőt sokkal több annál: igazi akcióhős – ezt számtalan filmben bebizonyította már. Most azonban legújabb, Feledés című filmjében ismét bebizonyítja a közönségnek. Csak egy baj, hogy a történet annyira lejáratott.

Tovább