Lexi & Magazine

Címke: nyaralás

Úgy élvezem én a strandot

Úgy élvezem én a strandot

Egy-egy forró nyári napon jólesik az embernek, ha megmártózhat a strandon egy medence hűs vizében, de vannak strandimádók, akik már tavasszal is lelkesen látogatják eme vizes létesítményeket. 

Tovább
Nyárra fel! - Pixibox Summer

Nyárra fel! - Pixibox Summer

Újabb Pixibox-kiadást köszönthettünk pár napja. Ezúttal azonban egy picit más volt a koncepció, hiszen luxustermékek helyett a közkedvelt márkákból kaptunk egy meglepetéscsomagot, amely hasznos társ a nyaralás alatt és persze akkor is, ha valaki a városban vakációzik.

Tovább
Ide utazz nyáron! – Hollókő

Ide utazz nyáron! – Hollókő

Mikor Hatvannál lekanyarodtunk az autópályáról Hollókő irányába, igazi buckalakószívet melengető látvány fogadott minket. Dombok, erdők és minden, amit egy hegylakó szeret. Utunk során csak egyszer álltunk meg egy kis bokorcsoport mellet, hogy elmacskásodott lábainkat kicsit megtornásztassuk, és jó mélyet szippantsunk a friss helyi levegőből. A táj hihetetlen és hallani a csendet. Eszméletlen. Mondom én, aki világéletemben a zajos városokhoz szoktam. Ilyen gondolatokkal gördültünk be Magyarország egyik legszebb falujába, Hollókőre.

Tovább
Nyaralás a Katonában

Nyaralás a Katonában

Január 26-án a Katona József Színházban mutatták be A nyaralás című darabot, melyet a Mohácsi testvérek írtak, Carlo Goldoni műve alapján.

Tovább