Lexi & Magazine

Címke: szépség

Szerelem vagy sem?

Szerelem vagy sem?

Szia, sziasztok! Szép jó reggelt Nektek! Ha a romantikus szál véget ér, mit kezdünk magunkkal? Mit teszünk? Hogy gondolkodunk róla, ha már elmúlt? Én így.

Tovább
Mutasd meg magad!

Mutasd meg magad!

Vajon a szépség miből ered? Mi számít tökéletesnek? Ki a tökéletes? Vajon Barbie és Ken tükrözi a tökéletes férfi-női sztereotípiát? Ami eltér a normától, az már nem számít?

Tovább
Ezt (t)edd, hogy még szebb legyél!

Ezt (t)edd, hogy még szebb legyél!

A szépség egy relatív fogalom, ami természetesen minden embernek mást jelent, de kétségtelenül törekszünk rá. Nagyon sok pénzt áldozunk a kozmetikumokra és a különböző szépészeti beavatkozásokra, hogy célt érjünk. Azonban a dolog sokkal egyszerűbb… Ha eddig azt hitted, hogy a szépséged a különféle kozmetikumoktól függ, akkor olvass tovább, ugyanis a titok nem a drága „kenceficékben” rejlik.    

Tovább
Tükör

Tükör

Amikor a buszon ülsz, és kinézel az aklakon, a busz látványa tükröződik egy elszaladó kirakatban. Tudod, nem te látszol, hanem a busz. Kifelé nézel magadból, és mégsem te vagy a tükörben, hanem a busz, amelyen utazol.

Tovább
A szépségről

A szépségről

A szépség egy törékeny tükör. Létezik belső szépség és külső is. Első gyermekkori élményeink külső és belső szépséggel indulnak. Nagyon kevés gyermek csúnya kívülről, belülről meg mind gyönyörű.

Tovább
Vágyjuk a szépséget!

Vágyjuk a szépséget!

A szépség esztétikai fogalom, ami minden embernek mást és mást jelent. Egy valamiben azonban megegyezik a szépséghez való viszonyunk: mindannyian vágyunk rá – még akkor is, ha nem ismerjük be magunknak – van, aki jobban és mindenáron, van, aki pedig kevésbé. A Nagy szépségteszt kutatás keretén belül 1066 fő válaszolt olyan kérdésekre, hogy inkább szép lenne-e vagy okos, mit változtatna magán, ha tehetné, vagy tapasztalta-e már, hogy a szépség előnyt jelent a mindennapokban.

Tovább
A szépség sokszínű – Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője

A szépség sokszínű – Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője

Minden nő szép. Ennek a ténynek a megerősítése hívta életre immár másodjára azt a szépségversenyt, melyben kerekes székes hölgyek mérték össze belső és külső szépségüket. A Miss Colours Hungary 2013 döntőjét március 9-én rendezték meg. Az esemény legfőbb célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az akadálymentesítés és az egyenlőség ügyére.

Tovább
Gyümölcsös arcpakolások – 1. rész

Gyümölcsös arcpakolások – 1. rész

Nincs is jobb, mint az eredeti, természetes, lédús gyümölcsökből saját magunk által készített arcpakolás. Akik szeretik a natúrkozmetikumokat, – én egyenesen rajongok értük –, azoknak kifejezetten kötelező elkészíteni ezeket a pakolásokat, melyek egyáltalán nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot. Tartsunk szépségnapot, és kényeztessük magunkat otthon!

Tovább
A szépség definíciója, avagy „Mitől döglik a légy?”

A szépség definíciója, avagy „Mitől döglik a légy?”

Szerda este mindenki azért gyűlt össze egy budapesti szórakozóhely alagsorában, hogy megtudja, mi a szexuális vonzerő titka. Honnan is ered a szépség megítélése, és egyáltalán mi befolyásolja a párválasztást. Az előadás iránt oly nagy volt az érdeklődés, hogy két turnusban tartották meg, csak azért, hogy minden jelentkező számára fény derülhessen a titokra.

Tovább
Ébresztő, arcbőr!

Ébresztő, arcbőr!

Tavasszal a bőrünk is megújul, megváltozik, és más ápolást igényel, mint a téli hónapokban. Ezért érdemes betartani a helyes bőrápolás szabályait ebben az időszakban is. A megfelelő, vitaminokban gazdag táplálkozáson és a kellő folyadékbevitelen túl vannak olyan trükkök, amelyekkel akár éveket letagadhatunk. Most ezeket a hasznos praktikákat gyűjtöttük össze és mutatjuk be.

Tovább