Lexi & Magazine

Címke: zenekar

Beelőztük Orfűt – Nem vártunk a Fishingre, Bátorkeszin csíptük el a Kispált

Beelőztük Orfűt – Nem vártunk a Fishingre, Bátorkeszin csíptük el a Kispált

A 4 éve búcsút intő Kispál és a Borz zenekar tavaly jelentette be rendhagyó keretek közt zajló visszatérését. Idén 4 külföldi koncert előzi meg a magyarországi egyetlen fellépést, melyre már minden jegy elkelt. A tematikus turné londoni állomása kissé távoli kiruccanásnak bizonyul, de a szemfülesek az elmúlt szombaton meghallgathatták a nosztalgikus koncertet a felvidéki Bátorkeszin is. 

Tovább
Haragban lenni a szépséggel

Haragban lenni a szépséggel

Az 1938-as születésű, német ajkú Nico kivételes szépségének köszönhetően már tiniként a Vogue-ban szerepelt modellként. A hideg tekintetű lány később filmszerepekben is feltűnt, és énekesnőként is eredményesnek bizonyult. Vonzó külsejét szinte ellenfelének tekintette, felnőttként önpusztító életformát élt, ennek következményeképpen a '80-as évekre szinte felismerhetetlenné vált.

Tovább
Teátrumi koncertek Quimby módra

Teátrumi koncertek Quimby módra

Majd’ egy hónapja turnézik országszerte a Quimby, ezúttal koncertjeik teátrumi köntösbe bújtatva kerülnek megrendezésre. A turné keretein belül eddig 8 állomást ejtett útba a zenekar, ezzel a tervezett előadások feléhez ért a produkciók száma. A koncertek kis híján minden helyszínen teltházasok, néhány fellépésre kaphatók már csak belépőjegyek, korlátozott számban.

Tovább
Jazz kertben a Bin-Jip

Jazz kertben a Bin-Jip

A Magyar Jazz Nonprofit Kft. és a MOM Kulturális Központ által közösen szervezett nyári rendezvénysorozata céljául tűzte ki azt, hogy egy-egy könnyűzenei koncert egyben családi és ifjúsági programmá is váljon. Az ingyenesen látogatható dzsesszkoncertek a MOM szabadtéri színpadán kerülnek megrendezésre. A „Jazz Kert” vendége ezúttal a Bin-Jip zenekar volt.

Tovább
Elnyomta a motordübörgést a Uriah Heep

Elnyomta a motordübörgést a Uriah Heep

A 44 éve zenélő, napjainkban is aktív Uriah Hepp zenekar ismét Magyarországon csapott a húrok közé, a meghatározó hard rock együttes június 8-án Alsóörsön, az Open Road fesztivál utolsó napján lépett színpadra.

Tovább
Új hullám a Parkban

Új hullám a Parkban

A jó idő beköszöntével egyidőben kinyitották kapuikat Budapest szabadtéri szórakozóhelyei is, április végétől a Zöld Pardon, a Holdudvar és a Budapest Park is csábító programokkal várja a szórakozni vágyókat. Az idei szezon repertoárjában már helyet kapott többek közt Jamie Winchester, a Pál utcai fiúk és a Brooklyn Bounce is, 18-án este pedig egy igazi unikumként ható zenekar vette birtokába a Budapest Park színpadát. Az érdeklődők a francia Nouvelle Vague zenekar produkcióját élvezhették.

Tovább
Hol kezdjem? Esküvő szervezés- tippek, trükkök, praktikák 2. rész

Hol kezdjem? Esküvő szervezés- tippek, trükkök, praktikák 2. rész

Az Esküvői Kiállítás idén 9. alkalommal nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt a budapesti Arénában. Az oda látogató párok a ruháktól kezdve a fotósok és videósok hadán át, találkozhattak esküvőszervezőkkel, sminkesekkel, cukrászokkal, választhattak helyszínt és karikagyűrűt is. Az előző cikkünkben bemutattuk, milyen egy jó esküvőszervező, és adtunk néhány tippet azoknak, akik extrém helyen szeretnének házasodni. Most pedig lássuk, hogyan döntsük el, hogy dj vagy zenekar játsszon a lagzin, valamint ismerkedjünk meg a fotózás, videózás új tendenciáival is.

Tovább