Lexi & Magazine

Szerő: ismeretlen

Táskaimádat – Interjú Takács Judit tervezővel

Táskaimádat – Interjú Takács Judit tervezővel

Majdnem minden nő gyenge pontja a kiegészítő, főként a táska és a cipő. Ezen tényen felbuzdulva látogattunk el egy igazán különleges helyre, a WonderLAB-be, egy igazi alkotóműhelybe, mely a város szívében található. Egy hely, ahol egyedi, eredeti, magyar tervezők termékeivel találkozhatnak a divat hódolói a táskáktól az ékszereken át a ruhákig.

Tovább
Borzongás a Halálhegyen

Borzongás a Halálhegyen

Hátborzongató, félelmetes, rejtélyes, meghökkentő, hihető majd hihetetlen. Ezekkel a jelzőkkel tudom leginkább jellemezni a Halálhegy – A Dyatlov-rejtély című amerikai-angol thrillert, melyben öt amerikai fiatal nyakába veszi a dermesztő Urál hegységet, hogy egy olyan borzalomról rántsa le a leplet, amely mögött egy megrázó, több mint 50 éves titok rejtőzik.

Tovább
Divat, design, WAMP

Divat, design, WAMP

Akik unják már a nagy divatcégek tömegtermékeit, bizonyára szeretik az olyan kiállításokkal összekötött vásárokat, ahol igazán egyedi, eredeti, designholmikra tehetnek szert. Budapesten, a Váci utcában létezik egy hely, ahol mindent megtalálsz.  Ha tehát valami különlegesre vágysz, irány a WAMP!

Tovább
A szépség sokszínű – Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője

A szépség sokszínű – Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője

Minden nő szép. Ennek a ténynek a megerősítése hívta életre immár másodjára azt a szépségversenyt, melyben kerekes székes hölgyek mérték össze belső és külső szépségüket. A Miss Colours Hungary 2013 döntőjét március 9-én rendezték meg. Az esemény legfőbb célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az akadálymentesítés és az egyenlőség ügyére.

Tovább
Színpompás színek – Daalarna divatbemutató 2013. tavasz-nyár

Színpompás színek – Daalarna divatbemutató 2013. tavasz-nyár

Csipke, selyem, szatén, tüll és kristály. Mindez romantikával, merészséggel és érzéki eleganciával párosítva. Ezek az anyagok és hangulatok domináltak a Daalarna 2013-as tavaszi-nyári és esküvői kollekciójában, melyet tegnap este mutattak be a nagyközönségnek a VAM Design Centerben.

Tovább
Mindhalálig gengszterek

Mindhalálig gengszterek

Három idős férfi, akik egyetlen éjszaka alatt felidézik, és újra átélik sötét, balhéktól hemzsegő életüket. Akció, humor, érzelmek, barátság és az idő kíméleten, nyomasztó múlása áll össze egy történetté a Született gengszterek című filmben. Al Pacino bár már nem fiatal, de megkérdőjelezhetetlen színészi tehetségével és azzal, ahogyan életet lehel egy gengszter figurájába , még mindig vagy inkább újra képes moziba csalni a nézőt.

Tovább
Mit tud egy BB krém?

Mit tud egy BB krém?

Hamar válik minden nő jó társává az arcápolásban egy már-már csodakrémként emlegetett termék, a Beauty Balm vagy Blemish Balm, ismertebb nevén BB krém. Ez a „hibajavító balzsam” pillanatok alatt gyönyörűvé varázsolja az arcbőrt. Hogy mennyiben más ez a különleges krém egy átlagos színezett nappali krémtől vagy egy arckrém-alapozó keveréktől? Máris megtudhatod.

Tovább
Egy év múlva elválik

Egy év múlva elválik

Akár ez is lehetne a címe az angol–amerikai koprodukcióban készült legújabb romantikus vígjátéknak. Az a bizonyos első év című film két, rövid idő után összeházasodott fiatal életét boncolgatja. Fanyar humor, sok nevetés, életszerű történet egy eddig még soha nem látott feldolgozásban vázolja férfi és nő viszonyát.

Tovább
Az Oscar-gála legszebb ruhakölteményei

Az Oscar-gála legszebb ruhakölteményei

Az Oscar-gála nemcsak a filmekről szól, hanem a magas fokú elegancia, csillogás, fényűzés, pompa is itt és ekkor kap nyilvánosságot leginkább – mármint, ami a vendégek alkalmi ruháit illeti. Nem hiába szegeződik annyi figyelem ilyenkor a hölgyek ruháira. A néző úgy érzi magát, mintha egy divatbemutató kellős közepébe csöppent volna bele…

Tovább
A 2013-as Oscar-díj nyertesei

A 2013-as Oscar-díj nyertesei

A filmrajongók bizonyára nagy izgalommal várták, hogy kiderüljön, mely filmek és kik kapják az idei Oscar-díjakat. Némi meglepetés azért most is volt, hiszen nem lehetett előre borítékolni, hogy hol landolnak az aranyszobrok. Nézzük a 85. Oscar-díjkiosztó legjobbjait!

Tovább