Lexi & Magazine

Szerő: ismeretlen

Sajtok hétvégéje a Duna-parton

Sajtok hétvégéje a Duna-parton

A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik állomásaként rendezik meg a hétvégén a II. Budapesti Sajtfesztivált. A rendezvénynek a Bálna Budapestnél a Duna-part ad otthont. 

Tovább
Teátrumi koncertek Quimby módra

Teátrumi koncertek Quimby módra

Majd’ egy hónapja turnézik országszerte a Quimby, ezúttal koncertjeik teátrumi köntösbe bújtatva kerülnek megrendezésre. A turné keretein belül eddig 8 állomást ejtett útba a zenekar, ezzel a tervezett előadások feléhez ért a produkciók száma. A koncertek kis híján minden helyszínen teltházasok, néhány fellépésre kaphatók már csak belépőjegyek, korlátozott számban.

Tovább
Szétszabdalt aktusok, meggyötört életek

Szétszabdalt aktusok, meggyötört életek

Lars von Trier legújabb filmjét, a két részletben bemutatott A nimfomániást január 16. óta kóstolgatja a magyar mozik közönsége. A legmohóbb filmzabálók már február 6-án részesei lehettek a folytatásnak és befejezésnek, mely kerek egésszé varázsolja a szexfüggő főszereplő sztoriját.

Tovább
Pimasz piramisjáték vagy ígéretes MLM?

Pimasz piramisjáték vagy ígéretes MLM?

A címben használt kifejezések a köztudatban a mai napig egy és ugyanazon módszert takarják, tévesen. Hogy melyiknél beszélhetünk komoly üzletről? Vagy inkább komolytalanról? A vélemények és tapasztalatok megosztóak, az viszont biztos, hogy a megbízható MLM rendszerű üzletekben vásárolt prémium kategóriás termékek hosszú távon lényegesen olcsóbbak, mint a hagyományos kereskedelemben.

Tovább
Cicák hétvégéje a Camponában

Cicák hétvégéje a Camponában

A hétvégére 400 macska költözött be a Campona I. emeletére, a Csodák Palotája mellé. A macskabarátok szombaton és vasárnap délelőtt 10 órától este 6 óráig csodálhatták meg a számos különböző fajtájú négylábút. A nem mindennapi és különleges cicák 16 országból érkeztek a kiállítás helyszínére, hogy elbűvöljék az érdeklődőket és bírákat egyaránt.

Tovább
Van Gogh álmai

Van Gogh álmai

Majd’ egy hónappal hosszabbították meg a „Van Gogh álmai” kiállítást a Vam Design Centerben. A nagy sikerű tárlat már május óta megtekinthető, ám a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a november 30-ra tervezett zárást december 22-re halasztották.

Tovább
Lili lelki tusái – Vágy szünet nélkül

Lili lelki tusái – Vágy szünet nélkül

És ki az a Lili?
– Hát a Csokonai Lili.
És hány könyvet is írt?
– Egyet, egy életrajzi ihletésűt, a címe: Tizenhét hattyúk.
És biztosan így hívják?
–Nem biztos. Talán inkább Esterházy Péternek.

Tovább
Régi mesékre emlékszel-e még? 8. rész

Régi mesékre emlékszel-e még? 8. rész

Elérkezett a nosztalgia ideje, a mai mesefilmek mellett nem árt, ha gyerekeink számára a régi mesékből is szemezgetünk néha-néha, hiszen sok esetben olyan értékeket közvetítenek, melyeket a mai mesekínálat csak ritkán hordoz magában. Sorozatunkban olyan meséket idézünk fel, melyek mára már gyakran feledésbe merültek, és sajnos csak ritkán bukkanhatunk rájuk a televízióban. Az igazi klasszikusokhoz porold le a padláson heverő diavetítőt, varázsa napjainkban is magával ragadja a csemetéket.

Tovább
Régi mesékre emlékszel-e még? 7. rész

Régi mesékre emlékszel-e még? 7. rész

Elérkezett a nosztalgia ideje, a mai mesefilmek mellett nem árt, ha gyerekeink számára a régiekből is szemezgetünk néha-néha, hiszen sok esetben olyan értékeket közvetítenek, melyeket a mai mesekínálat csak ritkán hordoz magában. Sorozatunkban olyan meséket idézünk fel, melyek mára nagyrészt feledésbe merültek, és sajnos csak ritkán bukkanhatunk rájuk a televízióban. Az igazi klasszikusokhoz porold le a padláson heverő diavetítőt, a varázsa napjainkban is magával ragadja a csemetéket.

Tovább
Állati ötlet az ápolt talpakért – A doktorhalak szépítenek!

Állati ötlet az ápolt talpakért – A doktorhalak szépítenek!

Magyarországon is egyre nagyobb sláger a halpedikűr, úton-útfélen belebotlunk egy-egy ilyen profilú szalonba Budapest belvárosában is. A nem mindennapi lábápolási forma mára egyre többek számára vált elérhetővé, többek között különböző közösségi vásárláson alapuló oldalak segítségével is olcsóbban élvezhetjük a lábfürdős-csiklandós élményeket.

Tovább