Lexi & Magazine

Te&Én / A nap története

Mutasd meg magad!

Ha körbenézünk a mai világban, egyre inkább az a tendencia vehető észre, hogy csak akkor érhetsz el bármit is, ha tökéletes alakod van, szép vagy. Drága ruhák, pipere, rengeteg kiegészítő, több kiló smink, menő kocsi határozza meg, ki is vagy te valójában. Legalábbis ezt sugallja a fogyasztói társadalom, a média. Mindenki keresi ebben a kusza világban önmagát. Nehéz kitűnni, hiszen manapság mindenki a divatot követi, amivel persze, bizonyos határokon belül, nincs is semmi gond. Ám tegyük fel a kérdést: honnan ered a szépség? Mi határoz meg bennünket?

Férfi és nő legyen a talpán, aki eligazodik a sok útvesztőben, és rálel igazán önmagára, az egyediségére. Mert ismerjük a mondást: nem minden arany, ami fénylik.

Az egyediség az pedig ritka, mint a fehér holló. A mai világban, aki fel meri vállalni önmagát, az a bátor ember. A szépség? Nos, azt ki-ki döntse el, hogy mit jelent magának, de szerintem egy valamit ne felejtsünk el: lehetünk mi a legmenőbb férfi vagy épp nő kívülről, de ha belül üresség tátong, akkor bizony el vagyunk veszve. A kisugárzás, az életigenlés, saját magam elfogadásánál nincs fontosabb, és ha ezt kifelé is tudom tükrözni, az maga a tökély.

A következő reklámkampány azt bizonyítja, hogy tökéletes nincsen, és a szépség, nos, az belülről fakad. Néha egy-egy pillanat, mosoly, gesztus az, amely örökre elrabolja szívünket, lelkünket.

 

 

 

 

Címkék:  

Hozzászólások