Lexi & Magazine

Mi is babázunk / Babyshower

Babafoglalkoztató-ajánló

"Ki itt belépsz, hagyj fel minden..." rosszkedvvel! Merthogy itt mindenképp jókedvre derül az ember, akármilyen rossz az idő, vagy nem aludt éjjel a gyerek – ezt a végtelen sort nem is folytatom.

Egy csepp felület nem marad szín, figura, kép nélkül, melyeket legtöbbször a tulajdonos, Újvári Andi maga készít. Hogy benne van a szíve minden apró részletben, ezt nem csak ő állítja, bárki észreveszi.

Lehet itt „csak” játszani, ugyanakkor minden évben gyarapodó programhalmaz várja a többre kíváncsiakat. Sokszor van ingyenes vagy félárú nap valamilyen eseményhez, ünnephez kapcsolódva, de maga az órarend is szoros.

0-tól kisiskolás korig bármilyen habitusú gyerek megtalálja itt elfoglaltságát, miközben anyuka kényelmesen elücsöröghet vagy beszélgethet a katicás közegben. Merthogy itt nem ám foglalkozásvezetők, hanem Varázskaticák gondoskodnak a jó hangulatról!

A palettán megtaláljuk a zenés-tornás foglalkozásokat, balettet, babaangolt, masszázst, Kanga-tornát, de van néptánc, karate és sok, szülőknek szóló ingyenes, beszélgetős program is.

Ha még mindig nem elég hívogató a választék, akkor megemlítem a sóhomokozót, mely a himalájai sónak köszönhetően játék közben gyógyít, hisz ismerjük a só felső légutakra gyakorolt jótékony hatását.

Végül, de nem utolsó sorban az egyik alapfoglalkozás a miniovi, ahova akár bölcsibe igyekvő babákat is nagy szeretettel várnak, kis csoportokban, délelőttönként – szerény véleményem és reményeim szerint nagyon hasznos lesz majd, amikor gyermekem bedobásra kerül a mély vízbe. Előtte, az általa ismert és szeretett környezetben és óvó nénikkel szokhatja meg hiányomat, és tudatosulhat benne, hogy biztosan visszamegyek érte. Még az is lehet, hogy észre se veszi, hogy nem vagyok ott, hiszen a zenés-játékos programokon túl, minden nap kézműves foglalkozásokat is tartanak nekik a gondozónők. 

Ha még hétvégén se tudunk elszakadni, akkor szervezhetünk szülinapi zsúrt, de bármilyen gyerekes programot, a hely garancia a jó mulatságra. 

babamamahaz.hu

Képek: Varázskert

Címkék:    

Hozzászólások