Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Újra bloggerkollekció a Deichmann-nál

Az olasz divatblogger hölgy által tervezett trendi cipőkollekciót szeptember 15-én mutatták be Berlinben. A 10 egyedi modell október 7-től érhető el a Deichmann webshopban. Az összeállítás igazán változatos elemeket tartogat a vásárlók számára, sokféle cipőtípus megjelenik a palettán: többek közt bakancsok, csizmák, és loaferek is megtalálhatók Veronica divatos kollekciójában. A 2014/15-ös őszi-téli darabok árai igazán kedvezőek, 5.990 és 11.900 Ft közötti árakon kaphatók, így minden cipőrajongó számára elérhető lehet a hozzá illő dekoratív lábbeli.

A milánói Veronica Ferraro az aktuális cipők kapcsán elmondta: „Szeretem azokat a cipőket, amelyeknek alapformája egyszerű, de van bennük valami különleges, valami megkapó – mint amilyenek az új Deichmann-kollekció darabjai is”.

A valóság tényleg megfelel a közkedvelt blogger elmondásának: a lábbelik vonalai letisztultak, ám mégsem hétköznapiak; mindegyik példány rejteget valamilyen exkluzív és rendhagyó részletet, amitől nem csak a cipő, de annak viselője is egyedivé válik.

 

A kollekció darabjai a következő képgalériában tekinthetők meg.

 

Kapcsolódó galéria :

Címkék: