Lexi & Magazine

Életmód / Életstílus

Tiszta lappal – Induljon a tavaszi megújulás!

Szép tervek, de az időnk korlátoz, és gyakran a kényelmesség is. Könnyebb meg sem próbálni, mint kudarcot vallani. Vagy mégsem? Számomra az igazi kudarc az, ha nem lépek a tettek mezejére, ilyen a természetem. Ilyenkor különösen szeretek belevágni a külső-belső nagytakarításba, és hogy minél többen velem tartsatok, erről a megújulásról szóló cikksorozattal fogadom az idei tavaszt. Csak végre jöjjön már!

Lesz szó méregtelenítésről, gardrób- és lakástakarításról, új lapot kezdünk majd a lelki életünkben, és zöld utat adunk a „fürdőruhakompatibilis test” haditervnek.

Nemsokára itt a tavaszEgy dolgot még leszögeznék indulás előtt: nekem a megújulás nem jelent „új élet kezdést”. Álljunk ki eddigi életünk mellett. Lehet kopott, szőnyeg alá söpört problémákkal és pulóver alatt rejtegetett plusz kilókkal terhelt, esetleg unalmas, de a saját, jelen életünk. Minden, ami eddig történt, hozzájárult, hogy most azok lehessünk, akik vagyunk. Kezdődhet új fejezet, de az életünk ugyanaz lesz, és ha eddig esetleg nem volt boldog, mostantól kezdve azzá tesszük.  

Kezdhetjük?

Visszaszámlálás indul: 3, 2, ...

A kép forrása: http://desktopop.com

Címkék:      


Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások