Lexi & Magazine

Életmód / Recept ma

Rózsaszín palacsinta

Tehát igazából, ez nem az én találmányom, hanem a pasim mutatta nekem, hogy hogyan kell készíteni a rózsaszín palacsintát. A séma tök ugyan az, mint a sima változatánál, hogy liszt, tojás, pici tej, buborékos víz, csak még hozzá kell adni egy összetevőt, mégpedig a puncs ízű pudingport. Ennek alapján bármilyen ételszínezőt hozzá lehet adagolni vagy bármilyen pudingot, bár abban nincs nagy választék, ha jól emlékszem csak a sima csoki, vanília, puncs van felsorakoztatva. Lényeg, a lényeg teljes lesz a siker és az öröm, ha készen lesz főleg csajoknál legyen bármilyen korosztály képviselője. A másik trükk, amit szintén a pasimtól tanultam az, hogy a forró palacsintába bele kell csavarni a túró rudit, és az finoman megolvad. Nem hiába világlátott ember ő, szóval feltalálónak őt kell bejegyezni.

 

Forrás: macskafogas.blogspot.hu

Címkék:        

Hozzászólások