Lexi & Magazine

Életmód / Recept ma

Balzsamos zöldséggel sült csirkemell, petrezselymes krumplival

Felvágtam 5 répát, 3 petrezselymet, 4 hagymát (2 sima, 2 lila), meglöttyintettem balzsamecettel, sóztam, frissen őrölt borssal megszórtam, összeforgattam, majd ráfektettem a csirkecombokat (1 tálca). Megszórtam szárnyas fűszerkeverékkel, majd alufóliával takarva tettem 160 °C-ra a sütőbe. Amikor a zöldségek megpuhultak, levettem a fóliát, feltekertem 180 °C-ra a hőfokot, és a levével locsolgattam a combokat, amíg szépen meg nem pirult. Ha házi csirke, kell alá egy kis víz, a bolti enged magából annyit, amennyi kell. Petrezselymes krumplival tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

 

Forrás: ancikonyha.blogspot.hu

Címkék:      

Hozzászólások