Lexi & Magazine

Életmód / Recept ma

Brownie, te csodás

 Hozzávalók: 
 
- 190 g vaj
- 200 g  jó minőségű étcsokoládé a sütibe (pl. Lindt) 
- 100 g jó minőségű étcsokoládé a forró csokiöntethez  
- 3 tojás
- 250 g cukor 
- 115 g liszt 
- 1/2 kávéskanál só
- 1 vaníliás cukor 
- 200 g dióbél
 
 
 
A 200 g csokoládét és a vajat együtt felolvasztjuk. A cukrot, vaníliás cukrot és a tojásokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a már megolvasztott csokihoz, végül  beleszitáljuka lisztet, és  alaposan elkeverjük. Sütőformába öntjük, és 180 fokos sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Forró gőz fölött  megolvasztunk 100 g étcsokoládét. Tálaláskor a sütire kanalazzuk a vaníliafagyit, és rácsorgatjuk a forró csokit.
 

Címkék:      

Hozzászólások