Lexi & Magazine

Életmód / Teszteltük

Otthoni hangulat, kicsit másképp: Garzon Café

Mikor betérek kedvenc helyemre, olyan érzés fog el, mintha az egyik barátom lakásába érkeztem volna. A hely rendkívül tágas, a berendezése megnyugtató, otthonos. Ki ne szeretne inni egy jó kávét a jól berendezett, csempézett kis konyhában, vagy élvezni egy jó hideg, frissítő limonádét a kanapén? Mindenki megtalálja a neki való kis zugot, ahol élvezheti a barátokkal töltött időt.

A falakon vidámabbnál vidámabb kiegészítők találhatók, amelyek az otthont, a biztonságot és a jókedvet idézik fel az emberekben. Az árak rendkívül barátságosak, még annak ellenére is, hogy a kávézó a belvárosban, a turisták egyik kedvenc sétaövezetében található. A kiszolgálás remek, az ott dolgozók nagyon kedvesek. Az embernek már ettől jó hangulata lesz. Mi kellene még?

A Garzon mindig valami újdonsággal, akcióval várja vendégeit. Hajnalig tartó beszélgetésekre, szülinapi és egyéb bulik előtti állomásnak vagy épp végállamosnak a hely tökéletes. Aki pedig még valami újdonsára vágyik, az látogasson el a Garzon kerthelységbe, mely idén nyáron nyitott ki, és a roncskocsmák mesés hangulatát idézi. Itt nem csak olthatjuk szomjunkat, de meg is tömhetjük a hasunkat. Ezenfelül rengeteg remek programmal várja az odaérkezőket.

Egy biztos: ki itt belép, az hagyjon fel minden reménnyel, mert úgysem fog szabadulni egykönnyen, és ha mégis, úgyis visszatér, mert kell egy hely, ahol otthon lehet: Garzon a Wesselényi utca 24-ben és Garzonkert a Mikszáth Kálmán tér 3. szám alatt!

 

További információk:

https://www.facebook.com/GarzonKert

https://www.facebook.com/pages/Garzon-Caf%C3%A9/209380870107?fref=ts

 

 

Kép forrása: welovebudapest.com

Címkék:        

Hozzászólások