Lexi & Magazine

Életmód

Londonból haza is van út

A Forest & Ray Dentalról a magyarországi Forbes magazin 2014 januári számában is olvashattunk. A Forest & Ray Dental azért érdemes a nyilvánosság figyelmére, mert innovatív üzleti modellre épül és a rendhagyó a cégtörténet.

A Forest & Ray Dentalt 2006-ban, a fapados légitársaságok és egyúttal a dentalturizmus felvirágzásának kezdetén alapította a Budapesti Corvinus Egyetem két egykori hallgatója, Erdős Balázs és Sugár Márton. Rövid idő után a fókusz a páciensek Magyarországra utaztatásáról áthelyeződött a helyi igények kiszolgálására: megnyílt a Forest & Ray Dental első fogorvosi rendelője London belvárosának központjában, a British Múzeumtól egy percre és nagyon eredményesen működik. A cég vezetői elérkezettnek látták az időt, hogy Budapesten is jelen legyenek ebben a szakmában.

A londoni rendelő mára teljes kihasználtsággal működik: heti hét napon, kora reggeltől késő estig fogadják a pácienseket, az átlagos angol privát fogorvosi díjak töredékéért. Mindezt úgy, hogy közben biztosítják a nemzetközileg elismert színvonalat. A több nyelven történő pácienskezelés révén nem csak több ezer magyar, angol, de számos lengyel, olasz és más országokból származó páciensnek biztosították már az egészséges és szép fogsort.

Az évek során A Forest & Ray Dental az egyik legsikeresebb magyar vállalkozássá nőtte ki magát Londonban, s közben mindvégig kulcsszerepet töltött be az angliai magyar üzleti élet közösséggé formálásában és összetartásában.

A londoni sikertörténet 2015. januárjától Magyarországon folytatódik, a Forest & Ray Dental kinyitotta első rendelőjét Budapesten. Balázs és Márton elmondása szerint a cél a világszerte ismert magyar fogorvosi szakértelem ötvözése nyugat-európai színvonalú ügyfélkezeléssel, melyet a gondosan kiválasztott fogorvosok és asszisztensek mellett egy tapasztalt, szakértő háttércsapat támogat.

A cég bemutató rendezvényét 2015. április 30-án este 18:00-tól tartja az újonnan nyílt rendelőjében (1134 Budapest, Váci út 64.), melyre szeretettel várja az érdeklődőket. A rendezvény ingyenes, pusztán a részvételi szándék jelzésére van szükség az info@frdental.hu címen.

Címkék:      

Hozzászólások