Lexi & Magazine

Életmód

3+1 ruhadarab az enyhébb téli napokra

A télikabátot szép fokozatosan felváltja a lezserebb, derékig érő bőr-, velúrkabát, bomberdzseki, vagy mellény. A gardrób mélyéről előkerülhet a vékonyabb farmer. A bélelt csizmát pedig lecserélhetjük egy divatos bokacsizmára, hosszúszárú velúrcsizmára.

Öltözködjünk rétegesen!

Lássuk, hogy mely darabokat érdemes beszereznünk a nagy téli árzuhanások ideje alatt, hogy az enyhébb téli napokon is divatosak maradjunk.

#1 Bőrdzseki

A bőrdzseki minden gardrób elengedhetetlen kelléke, egy igazi jolly joker. Rétegezzük egy mellénnyel, oversize kardigánnal, vagy poncsóval. Nyugodtan választhatunk műbőr vagy hasított bőr darabot, továbbra is nagyon trendi mind a kettő.

#2 Szőrmemellény

A szőrmemellény nem csak praktikus, hanem divatos is. Ha szeretnénk elkerülni a legendássá vált Szex és New York jelenetet, akkor mindenképpen egy műszőrme mellény mellett tegyük le a voksunkat. A tél végi szeszélyes időjárás tökéletes kiegészítője lehet.

http://giphy.com/gifs/sex-and-the-city-zjEK3bYMW2WkM

#3 Hosszúszárú velúrcsizma

Évek óta divat a hosszúszárú csizma, de elfogulatlanság nélkül állíthatjuk, hogy a velúr anyagú darabok a tél nagy sztárjai. Szürke, fekete, nude vagy vadító bordó szín… Bármelyikre is essen a választásunk, nem nyúlhatunk mellé!

#+1 Nagyméretű sál

Itt az ideje, hogy a nagy kötött sálakat lecseréljük könnyedebb darabokra. Egy jól kiválasztott nagyméretű sál igazán feldobja a szürke téli napokat és a megjelenésünket.

A reggeli és esti órákban még érdemes magunkkal vinni a sapka-sál-kesztyű kombinációt, és előnyben részesíteni a réteges viseletet. Így napközben akár egy divatos poncsó, pelerin, oversized pulcsi vagy hosszított kardigán is tökéletes választás bőrkabáttal, mellénnyel vagy vékonyabb szövetkabáttal kombinálva. A hidegre való tekintettel merjünk rétegezni, a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával trendi külsőt varázsolhatunk magunknak, amit mások is megirigyelhetnek.

A legnépszerűbb világmárkák kínálatából, akár 70%-os kedvezményekkel pezsdíthetjük fel ruhatárunk a Premier Outletben!

 

 

Címkék:      

Hozzászólások