Lexi & Magazine

Életmód / Teszteltük

Nesti Dante ‒ modern idők isteni csábítása

A cégről annyit érdemes tudni, hogy Dante Nesti, az alapító a II. világháború után, egy napsütéses reggelen éppen a családjának ment húsért, amikor egy kiálló kő miatt a biciklijéről leesett, és az út porában találta magát. Emiatt későn ért a henteshez, aki a kisfiú csalódott arcát látva felajánlotta, hogy neki adja a hús maradék zsiradékát, és azt javasolta, hogy szódabikarbónával keverje össze, mert így remek szappant lehet belőle készíteni. A szappan meglehetősen ritka volt ebben az időben, így Dante megvásárolta az összes hozzávalót, majd bezárkózott titkos helyére, ahol napokig kísérletezett. Amikor az első adag elkészült, szétvágta, majd szétosztotta rokonainak, barátainak, hogy próbálják ki. A barátok elmesélték a barátaiknak, és így tovább: 1947-re meg is vásárolt egy műhelyt a háza mellett, hogy ezzel elindítsa Európa egyik legnevesebb szappangyártó cégét.

A céget büszkén működteti a Nesti család második és harmadik generációja is, akiknek következő a mottójuk: „Nem azért dolgozunk, hogy a legnagyobb legyünk, hanem hogy a legjobbak.”

A Nesti Dante parfümkészítői nagy sikerrel mutatták be PROFUMO ‒ ESSENCE DE PARFUM WITH LOVE AND CARE sorozatukat, melynek egyik tagja a De Ambra Papaver No. 9: ritka és nemes nyersanyagok kizárólagos elegye; az olajok lassú macerációja lágyítja az illatok illeszkedését, amelyek összhangban vannak a test és a személyiségek mindegyikével, mert a parfüm nemcsak az illat, hanem az ember is, aki viseli. A Nesti Dante parfümjében a borostyán illata hozzáadódik a vörös mák misztikus lényéhez. És valóban, a testemet ért permet hosszan tartó, nagyon kellemes illatot adott a bőrömnek.

Képtalálat a következőre: „Nesti Dante With Love and Care No. 9. - De Ambra Papaver EDP”

A krém: imádom, ha úgy adnak a kezembe valamit, hogy azon látszik, nem bontotta, próbálta ki még senki. Az Il Frutteto kréme a botanikus és kozmetikai firenzei kultúra világi hagyományából született, a legfinomabb összetevők felhasználásával teljesítve a legmagasabb minőségi szabványokat. A koncentrált formula keramidokkal dúsított, amely kellemes érzetet nyújt, jól hidratál, valamint puha, sima bőrt ad.

Képtalálat a következőre: „nesti dante il frutteto cream”

És a szappan: ahonnan indult az egész történet…

Az egyedülálló anyagok és a felhasznált olajok kiemelik a tökéletes illatanyagokat és a személyiséget, mert a NESTI DANTE szeretetével és gondoskodásával készült szappanok nemcsak az illatukkal nyűgöznek le, de a textúrájuk is páratlan.

Gondosan megalkotott természetes növényi szappan, amely ritka és nemes nyersanyagokat ötvöz finomított és értékes olajokkal. A készítés során a lassú forralás biztosítja a finom egyensúlyt, és átadja az illatokat, amelyek illeszkednek minden ember testéhez és személyiségéhez. Az általam tesztelt szappanban is a borostyán fuzionál a vörös mákkal.

 

Ez a szappan erős, természetes illatú, nagyon jó használni, hiszen nem olvad teljesen szét, amikor víz éri. A termékek vásárlásakor azt is figyelembe vehetjük mint környezetünkért felelős fogyasztók, hogy csak természetes növényi olajokat, és természetes parfümesszenciákat tartalmaznak, nincs kőolaj eredetű összetevőjük. No petroleum-derived ingredients.Even the packaging is exclusively paper with no plastic wrapping.Többnyire papírból készül még a csomagolásuk is, aminek a dizájnja egyébként csillagos ötös, ráadásul sokáig még illatosítónak is jó a ruhásszekrénybe. A szappan maga pedig olyan nagy, hogy akár több darabra is elvágható, így a mosdókagylónál és fürdés közben is használhatod.

 Képtalálat a következőre: „nesti dante soap ambre papaver”

Szeretem őket. Szeretem, hogy velem vannak.

És ahol Te is megvásárolhatod őket: Szépségek Kicsiny Boltja illetve http://www.nestiszappan.hu

Kövessétek őket itt is: 

https://www.facebook.com/szepsegekkicsinyboltja/

https://www.instagram.com/szepsegekkicsinyboltja/?hl=en

https://www.pinterest.co.uk/szepsegekkicsinyboltja/

Címkék:        

Hozzászólások