Lexi & Magazine

Szórakozás / Film

Decemberben jön az év magyar romantikus vígjátéka!

A film szokatlan alaphelyzetében Erik (Csányi Sándor), a közkedvelt meleg rádiós műsorvezető büszkén vállalva másságát, derűsen segít a műsorába betelefonálóknak. Igazi példaképként kellő iróniával és humorral tekint a napi atrocitásokra, pedig dobálják őt tojással, és utálja a szomszédja is, azért amilyen, a bulvármédia pedig folyamatosan lohol a nyomában. Erik figyelme azonban egy balesetet követően váratlanul a nők irányába fordul, és vonzódni kezd hozzájuk – különösképpen elgázolójához, aki egyben orvosa (Tompos Kátya) is. Az év magyar vígjátékában remek színészek szerepelnek, a filmből nem hiányzik a humor, a szuper zenék, és elmaradhatatlan a happy end is.

Orosz Dénes a nagy közönségsikert arató Poligamy után imádnivaló romantikus vígjátékot készített, amelyben ismét Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2.; Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhatunk. A 2 népszerű színészen kívül remekel a Coming outban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, a töretlenül népszerű Mucsi Zoltán és Scherer Péter. Kisebb szerepekben feltűnik még Für Anikó, Gyabronka József, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél és Hegedűs D. Géza.

A film képi világát Fillenz Ádám, a Pál Adrienn és a Poligamy operatőre teremtette meg, zenéjét Bolba Tamás szerezte. A Coming out producere pedig Kálomista Gábor, aki korábban olyan közönségfilmeket gyártott, mint a Zimmer Feri, a Csak szex és más semmi és a Kaméleon.

A film december 5-től látható országszerte a mozikban, forgalmazója a Hungaricom.

forrás: Thália Színház

Címkék:            

Hozzászólások