Lexi & Magazine

Szórakozás / Zene

A dobok mögött: a 6 éves kis virtuóz, Avery!

Kiváltképp népszerű lett a napokban hazánkban is a mindössze 6 éves Avery Molek, aki – a közönséget lehengerelve – olyan klasszikusokat dobol elképesztő pontossággal, mint amilyen például a Guns N' Roses Welcome To The Jungle című nótája. Tegyük hozzá, nem is egy egyszerű dalról van szó dobok szempontjából.

Nem kell ahhoz valakinek vérprofi zenésznek lennie, hogy elismerje, ez a kisfiú zseniálisan üti a dobokat, és ha így tud zenélni már 6 évesen, akkor vajon a tehetsége hová fejlődhet még később?! Mindenesetre úgy tűnik, hogy a szüleitől minden támogatást megkap. 

Itt megnézheted az általa eljátszott Welcome To The Jungle-t!

Averynek egyébként már saját Facebook-oldala is van, emellett YouTube-csatornája is, ahol számos ismert szerzeményt eldobol még nekünk a kis mosolygós, kiváló ritmusérzékkel megáldott zenészpalánta.

Csak remélni tudom, hogy az ilyesfajta zenei érzék ki tud majd bontakozni, s ez esetben szinte borítékolható, hogy a kisfiú 15 év múlva zenészkörökben igen népszerű lesz! Bízom benne, a szorgalom és a lelkesedés töretlen marad ebben a fiúban, és hogy az elkövetkezendő években még sokat fogunk hallani róla!

 

A képek forrása: whirlmagazine.com ; www.wtae.com

Címkék:    

Hozzászólások