Lexi & Magazine

Gyermek

Callkötő - Just call me baby

Jó esetben már előre be van tanítva a gyereknek: anyukája neve ez és ez, lakcím pedig ez, stb. De mi van akkor, ha gyermekünk még nem rendelkezik ezzel a tudással vagy annyira megijed, hogy meg sem tud szólalni?

Callkötő. Kipróbáltuk. Teszteltük.

Szerencsére nem élesben. Nem volt semmiféle vészhelyzet, de a számunkra készített karkötő kedves színei és a szemeken rajtalévő telefonszám ötletessége a múlt heti családi rendezvényen jelenlévő összes rokon figyelmét felkeltette.

Természetesen mindenki szerette volna tudni, hogy az –amúgy magán semmi extrát el nem viselő- gyermekem miért hordja a kezén a karkötőt? Röviden elmeséltem nekik a történetet és onnantól kezdve természetesen mindenkinek volt egy, a témához kötődő sztorija.

A Callkötő ötlete egyébként a Kolta Zsófi fejéből pattant ki, aki egy előző kreatív „gyermekének” (Kövecskének) szánta ezt a projektet, kistestvérül.

A nagyobb gyermekek már tudják mi a teendő a karkötővel, a fiatalabb elkóborlók pedig egyszerűen meg tudják mutatni a strandvezetőnek, vagy egy segítőkész szülőnek.

Egyedi színek és méretek, tetszetős külső - de természetesen a Callkötő akkor éri el igazán a hatását, ha minél többen tudják, miért hasznos ez a kis ékszer.

Szerintem van olyan hasznos dolog, mint egy borostyánnyaklánc.  SŐT.

Katt a rendeléshez:

Címkék:    

Hozzászólások