Lexi & Magazine

Te&Én / Kapcsolat

30 éves, de még mindig egyedülálló?!

Ugyan a társadalom szerint az a normális, ha egy közel 30 éves nő már férjnél van, s gyermekeit neveli – ne feledjük el azonban, hogy ez pusztán egy külső elvárás: mindenki a saját tempójában, a saját lehetőségei szerint halad. Így ugyanabban az életszakaszban nem feltétlenül ugyanott tartunk, mint mások. Talán valamiben egyesek előbbre járnak nálunk – más téren viszont bizonyára mi előzzük meg ismerőseinket. De fölösleges is az összehasonlítás, párkapcsolatok terén is ennek a gondolatnak kellene meghatározónak lennie.

Most talán azt mondod magadban: rendben van, de még csak nem is találkoztál olyan emberrel mostanában, akivel akár egy komoly kapcsolatot is el tudnál képzelni. Attól, hogy a harminchoz közel jársz – vagy esetleg túl is lépted –, nem jelenti azt, hogy le lennél maradva bármiről is. A szomorkodásban azonban semmiképp nem szabad elsüppedned, lelkileg-fizikailag jó formában kell tartanod magad, hiszen ki tudja, mikor találkozol „azzal az emberrel”?! Éld az életed, járj társaságba, szervezz programokat, foglalkozz olyan dolgokkal, melyeket szeretsz! Talán egyszer csak megismered Őt, egyszer csak betoppan az életedbe.

Ismerj meg új embereket, hátha szimpatikus lesz közülük valaki. Tartsd azonban szem előtt azt is, hogy egyedül még mindig jobb, mint egy olyan kapcsolatban, mely csupán azért van, hogy ne légy magányos. Tehát ha párod van, azért legyen, mert tényleg kölcsönösen felkeltettétek egymás érdeklődését – netán fogalmazhatnék úgy is, megvan köztetek a szikra, működik a kémia, és alig várjátok, hogy lássátok egymást. De biztos vagyok benne, hogy úgyis tudod jól, miről beszélek… Addig is, míg nem találkozol egy olyan emberrel, aki ennyire megfog, keresd a lehetőségeket, járj olyan helyekre, ahol azelőtt még nem fordultál meg, vegyél részt új programokon, kényeztesd magad, érezd jól magad a bőrödben! Aztán egyszer csak eljön a Te időd…

 

A képek forrása: www.whudat.de ; www.fabforam.com 

 

Címkék:  

Hozzászólások