Lexi & Magazine

Szórakozás / Kiállítás

Cicák hétvégéje a Camponában

A Felis Hungarica – FIFe Nemzetközi Macskakiállításnak ismét a Campona bevásárlóközpont adott helyet, az első emeleti Csodák Palotája mellett ezen a hétvégén újra a cirmosoké volt a főszerep. A rendezvényre 16 országból érkeztek kiállítók, így az idei utolsó macskakiállításon is macskafajták sokaságát csodálhatták meg a látogatók: összesen 23 fajta cicát láthatott az eseményre ellátogató közönség. A szombati napon a délután érkezők a különböző fajták ismertetőjét is meghallgathatták, így a cicák természetéről, külső és belső tulajdonságairól kaphattak bővebb tájékoztatást. A kiállításon a világkiállítás magyar résztvevőit és győzteseit is szemügyre vehettük. A kiállítóteremben jelen volt a Cat Café Budapest is, valamint macskás felszereléseket, kiegészítőket és eledeleket is vásárolhattunk, de ezeken felül, aki elhatározásra jutott, annak nem kellett messzire mennie annak érdekében sem, hogy rövidesen sajátjának tudjon egy-egy kedves és különleges apróságot: több stand is biztosított vásárlási lehetőséget.

A macskatárlat falai közt találkozhattunk többek közt perzsákkal, sziámikkal, orosz kék fajtájú négylábúakkal, a kivételesen termetes Maine Coon cicákkal, szfinx szőrtelen macskákkal és karthauzi kandúrokkal, illetve cicalányokkal is.

Aki nem akar lemaradni hasonló macskás rendezvényekről, annak érdemes a jövőben nyomon követnie a Felis Hungarica hivatalos facebook oldalát, hiszen így első kézből értesülhetünk minden újdonságról és információról. 

Kapcsolódó galéria :

Címkék:              

Hozzászólások