Lexi & Magazine

Szellem

Megviláglik a világ

Aki negatívan gondolkodik, az lekapcsol ezekből a fényekből, és az általános világtudatot csökkenti. Minél többen gondolunk jóra, szeretetteljesre, pozitívra, lelki örömet okozóra, annál jobban tündököl ez a fény. Ha ezeket meg is cselekedjük, akkor még inkább fokozzuk a hatást. Minél fényesebb a világ, annál világosabb lesz számunkra, hogy hol is létezünk benne, és mi is ez, ahol vagyunk tulajdonképpen… Hamarosan a tudományok és minden tudás másként fog látszani, hiszen egyértelmű lesz, ami eddig bizonytalan volt, mivel bölcsebben tekintünk majd mindenre.

Hadd meséljek el egy saját tapasztalatot, amit bárki ki tud próbálni. Nappal kimentem a természetbe, egy dombtetőre. Távol a lakott területektől sétáltam, és nézegettem a fákat és az ágaikat, a lombok alakját, a bokrokat, a dombot. Sokáig lehetne sorolni a csodálatos látványosságokat, melyek a természetben találhatók.

Este visszamentem. Nagyon sötét volt. A város fényei sem szűrődtek oda, nem volt fényszennyezettség. Mit láttam a sötétben? Semmit. Odáig lámpával mentem, de volt egy pont, illetve egy időpont, amikor lekapcsoltam a lámpát, és csak masszív sötétség vett körül. Nem tudtam (ha csak nem emlékeztem arra), hogy mellettem bokor van, fa vagy netán a puszta mező, esetleg egy szakadék. Akkor a csillagok sem látszottak. Aztán egy következő alkalommal visszamentem félhomályban, amikor pici derengés volt. Ekkor is lámpával érkeztem, melyet a dombon lekapcsoltam.

Az enyhe ködben haloványan, sejtelmes árnyakként mutatkoztak a természet részei. Csak sejtettem, hogy ott bizony fa kell hogy legyen, távolabb meg egy bokor… Ezen 2 utóbbi alkalommal a félhomályban, illetve előtte a sötétben, ha valaki – egy központi segítő ember –, aki lézeres távcsőjével láthatta, mi merre van, megmondta volna, hogy merre menjek, örültem volna. De sajnos az is megeshetett volna akár, hogy csak kitalál valamit, netán nem mond igazat, mert ez áll érdekében…

Most az igazi belső megérzésem segített, és megmondta, merre induljak, s arra mentem, jó felé. Hiszen belsőm mindig megmondja az igazat.

Kicsit ilyen az érzésem ezekben a napokban, hetekben, hónapokban, vagyis amikor rájövünk, s belülről megérezzük, hogy a világ nem biztos, hogy úgy épül fel, ahogyan azt eddig elképzeltük… Most már kezd kitisztulni a kép… Hiszen már megint nappal van – és érezzük, mi a jó irány.

Ez jó hír, mert az a bizonyos nap, a szellemi tudásunk napja, így a vaskor eltűntével és az aranykor megérkezésével felkelt, és már egyre élesebben látunk. Az éjszaka elmúlt, a félhomály is derengésbe váltott át. Lassan megviláglik a világ, nagyobb lesz a fény. Megvilágosodik a világ, többet tudunk meg mindenről, ahogyan sok ezer, millió pici fényecske nagyobb fényt hoz létre. Világítunk, mint a nap. Ez a nap belsőnkből jön, s kifelé adjuk. Te is, én is, ő is… Egyre többen. Lassan (igaz még lassan), de eljön a nap, hogy mindannyian napok leszünk, mint a Nap csillagunk ott fent…

Mert az alapigazságok felfénylenek. Ettől jobb a belső napunk, s általa a külső is. A mai és a holnapi is.

A napsütés csak akkor jön el az életünkbe, ha hagyjuk, és amikor vágyunk rá. Ha felhőkről és esőkről beszélünk, és arra gondolunk, akkor azt kapjuk. Ezért minden pillanatunkban legyen velünk a napunk! Ha a külső nincs is, mert épp tél van és hideg, s netán hamarabb besötétedik, akkor belső napunk mindenképpen ragyogjon reánk és másokra. Csak hagyjuk, s most már hagyjuk.

Ahhoz, hogy kapjunk, először adnunk is kell.

A külső fény belső fénnyel indul.

Gyógyerőnk a szeretet és a bölcsesség.

 

ujaranykor.hupont.hu

 

A kép forrása: aurumastrology.blogspot.hu

Címkék:          

Hozzászólások