Lexi & Magazine

Szellem

A szerelem határtalan?!

Dolly nagyon vicces, optimista, őszinte, szeretetre méltó lány, és nagyon jó barátnője Ellának. Egy iskolából jöttek a nyári gyakorlatra, csupán annyi eltéréssel, hogy Ella 2 héttel később érkezett meg a többieknél. 

Vargalis egy helybéli fiú, aki pincérként dolgozik a lányokkal együtt, s halálosan beleszeretett Dollyba. Sikerült meghódítania a lány szívét a romantikus vacsorákkal és sétákkal, így most egy boldog szerelmespárt alkotnak.

Megismerkedésük igazán izgalmas és kalandos volt, imádnivaló történet. A görög fiúk tudnak udvarolni, ha szeretkezni akarnak – még a csillagot is lehazudják az égről. De Vargalis más volt, kilógott a sorból; ő szerelmes volt, és nincs is annál édesebb, amikor egy fiú szerelmes, és próbálja meghódítani szíve hölgyét.

Már hetek óta együtt jártak minden probléma nélkül, mikor a nagyfőnöknek szemet szúrt az egész. Mindketten rendesen dolgoztak, becsülettel, szorgalmasan, úgy, ahogy tőlük telt, nem hibáztak és flörtöltek munkaidőben, utána meg azt csináltak, amit akartak, hiszen mindenkinek kell egy kis magánélet. Azt azért mégsem várhatja el senki, hogy ha már a dolgozó nem használhatja a hotel szolgáltatásait – mint pl.: tengerpart, medence, bár, kondi terem, spa, teniszpálya –, akkor legalább abba ne szóljanak bele, hogy mit csinál. Hogy el megy-e bulizni, mikor ér vissza, hogy kivel ismerkedik meg, és kibe lesz szerelmes…. De úgy látszik, itt szigorú íratlan szabályok vannak, és minden tilos, ami jobbá tenné a dolgozók – legalábbis a gyakornokok – életét. Mert ha görög vagy, ehetsz az étteremben kínált ételekből, de ha nem, tilos, és a kedves kollégáid még szólnak is a feletteseknek. A szerelmesek is ezeket tapasztalták, és nekik még rosszabb is lett. Dollynak van szobája a munkásszálláson, Vargelisnek nincs, neki minden nap otthonról kellett bejárnia dolgozni.

Ha az ember szerelmes, minden szabadidejét szeretné a szerelmével tölteni – ők is így voltak ezzel. Eleinte csak a munkaközi szünetekben voltak együtt, aztán egy párszor a fiú a lánynál aludt, míg már majdnem minden nap. Simán ment a dolog jó sokáig, míg szemet nem szúrt a nagykutyának, aki oly annyira nem örült neki, hogy megtiltotta, hogy együtt legyenek, különben... Most titokban találkoznak, még óvatosabbak, mert be lett kamerázva a hotelnek az a része, ahol a személyzet jár-kel. De maga a figyelmeztetés csak egy héttel később került ki...

Orbán Eszter

Címkék:    

Hozzászólások