Lexi & Magazine

Szépség / Beauty

Tavaszi illatfelhők - 2. rész

Pink életérzés: Moschino – Pink Bouquet

Tökéletes tavaszi-nyári parfümöt alkotott a Moschino cég legújabb illatában. Kellő lágyság, édesség, játékosság, rózsaszín illatfelhő jellemzi a parfümöt. Az elején kissé édeskés, de utána jön egy fergeteges citrusos, frissítő, romantikus, virágos – nem túl édes – illatfelhő. Ez az illat jelenti az igazi tavaszi-nyári életérzést.

Nagyvárosi dinamizmus: Beyonce – Pulse NYC

A Beyonce Pulse NYC az énekesnő legújabb illata. A Pulse jelentése pulzus, lüktetés, dinamizmus. A NYC az amerikai városra, New York City-re utal. Olyan gyümölcsök illata teszi bódítóvá a parfümöt mint a málna, körte és a gránátalma. A parfüm másik, központi eleme a virágok illata, a bazsarózsáé, jázminé és az orchideáé. Így egy nagyon finom, vaníliás, édeskés illatkompozíciót kapunk, igazi tavaszi, mámorító nagyvilági illatot.

Kislányos báj: Marc Jacobs – Oh, Lola!

Marc Jacobs parfümjében egy isteni piros bogyós gyümölcsös illatot alkottak az illatkreátorok, mely leginkább málnás és egy nagyon picit rózsa illatú. Ezeken kívül az erdei eper, málna, körte, magnólia, pünkösdi rózsa, ciklámen, szantálfa, tonkabab és a vanília illata bontakozik ki ebben az igazi tavaszi, friss parfümben. Az igaz, hogy nem egy túlkomplikált, fajsúlyos illat, épp emiatt a melegebb évszakokban tökéletes választás lehet.

Fotók: www.glossybox.co.uk, www.fashionavecpassion.com, www.beautyandlifestylehunter.blogspot.com, www.trashydiva.com

Címkék:        


Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások