Lexi & Magazine

Szépség / Beauty

Csodakezelés Hollywoodból

Keresztes Ildikó kirobbanó formában van, a változáshoz hozzájárult az is, hogy az énekesnő megműttette az orrát. „Igazság szerint, hosszú éveken keresztül nem vettem észre, milyen az orrom, aztán az idő múlásával az embernek egyre jobban elvékonyodik az arca, és egyre határozottabban kezdte uralni ez a testrészem az arcomat. Mivel többet láttam magam kamerafelvételen, egyre inkább zavart. Az orvosom tanácsára műttettem meg, ő javasolta, hogy az orrsövényferdülést ellensúlyozó műtét során egy pici esztétikai korrekciót is végezzünk el” – mesélte Ildikó.

„Néha elfelejtek enni, meg aludni!”

„Mivel az életem 80%-a a nagyközönség előtt zajlik, a külsőmnek mindig rendben kell lennie. Ez nem azt jelenti, hogy hétköznap talpig műszempillában és magas sarkúban sétálok. Ilyenkor nem szeretem magam sminkelni” – mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy szereti a különféle szépségápolással kapcsolatos újdonságokat kipróbálni. „Nagyon sokféle krémet használok, imádom őket, a lakásom tele van mindenféle szépészeti cuccal. Ha relaxálok, különböző pakolásokat használok, meg illóolajokat. Azonban úgy gondolom, a szépség alapja a megfelelő mennyiségű alvás. Ez számomra nem csak a megjelenésem, de a hangom miatt is elengedhetetlen. Sajnos egyetlen dolgot nem tudok kiirtani az életemből, és az a stressz. Folyamatos rohanásban vagyok, az elvetemült művészszakma teljesen ellentétes egy sportoló hétköznapjaival, tehát amennyi rendszer volt régebben az életemben, pont annyi rendszertelenség van most. Hajlamos vagyok elfeledkezni magamról, a saját egészségem éppen ezért kardélen áll ilyen szempontból. Néha elfelejtek enni meg aludni, és ezért mindezt különböző szépségkezelésekkel próbálom kompenzálni” – árulta el Ildikó.

Az énekesnő forradalmian új szépészeti eljárást tesztelt

Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét most a szépségipar is felfedezte. „Igazából nem szeretem a nagyon természetellenes beavatkozásokat, ráadásul félek is a különböző műtétektől. Éppen ezért szeretem profi emberekkel körülvenni magam, akikkel jól tudok együtt dolgozni, és akikben megbízom. Ezért is fordultam az orrműtét után Dr. Csernus Krisztinához, aki profi szakember, és olyan dolgokat ajánlott számomra, amitől még szebb és még üdébb lehetne a megjelenésem” – mondta Ildikó, aki nemrégiben tesztelte a hollywoodi sztárok egyik csodafegyverét az Oxigén Lift arckezelést. „Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Az eljárás során az oxigénbuborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.” Borbély-Szoják Zsanett, a Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ szépségápolási szakértője elárulta, Ildikó bőrének regeneráló összetevőkre volt szüksége, ezért választotta ezt a vitalizáló kezelést. „A friss oxigén regeneráló és sejtmegújító hatása jelentős. Ez nem csupán a szennyezett városi levegő okozta bőrproblémák ellensúlyozására alkalmas, de lassítja az öregedési folyamatokat, harcol a szabad gyökök ellen, és javítja a keringést.”

A szöveg és a fotók forrása: Life PR

 

 

Címkék:            

Hozzászólások