Lexi & Magazine

Szépség / Beauty

Egy doboznyi luxus

Egy ingyenes regisztráció után máris megrendelhetjük az egyelőre kéthavonta jelentkező dobozkánkat, és ha ezt megtettük, várhatjuk a postást, aki házhoz szállítja a terméket, sőt talán még „Jó meglepődést” is kíván.Előre ugyanis nem lehet tudni, hogy mi lesz a dobozban. Annyiban lehetsz csupán biztos, hogy kiváló minőségű termékeket (haj-, arc- és testápolás, parfüm, smink témakörben) kapsz majd kézhez, kedvezményre jogosító kupon és részletes tájékoztató levél mellett. A 2012 októberében elinduló Pixibox (www.pixibox.hu) szolgáltatás mára igencsak kinőtte magát: akkor 100 terméket kínáltak megvételre, az aktuális, Joy magazinnal közös dobozból viszont már 600 darab készült, és mind el is fogyott. Fontos tudni, hogy gyorsnak kell lenni, hiszen igen hamar elkapkodják, és az is hasznos információ, hogy amikor az összes doboz elfogyott, csak akkor kezdik el a kiszállítást.

Miért jó ez? Azért, mert olyan márkákat próbálhatsz ki kockázat nélkül, amelyeket nem biztos, hogy megengedhettél magadnak eddig, de mindig is nagyon kíváncsi voltál rájuk. Kedvcsinálónak csak néhány az egyre növekvő kínálatból: Valentino, Tony&Guy, Yves Saint Laurent, Clinique, Gucci, Artdeco. Az eddigi kiadásokban pedig olyan ikonikus termékek kaptak helyet, mint a L'Occitane - Shea Hand Cream kézkrém, a Clinique Airbrush korrektora, csúcsminőségű Orly körömlakkok, Lancôme – Bi-facil kétfázisú sminklemosó –, amely tényleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb  lemosó, a legmakacsabb vízálló szempillaspirált is másodpercek alatt leszedi dörzsölés nélkül –  vagy végezetül, a mostanában nagy sláger  BB-krémekből (ha még nem hallottál róla, nem probléma, katt ide: http://lexi.hu/szepseg-beauty/20130301mittudegybbkrem.aspx) is kaphatunk ízelítőt a Vichy jóvoltából.

Bár már régóta fontolgatom a rendelést, végül csak nemrég vettem rá magam, hogy cselekedjek, és kipróbáljam személyesen is a szolgáltatást. Gyors voltam és szemfüles, jutalmam egy doboz lett.

Nem tudom szavakba önteni az izgalmat, mellyel a postást vártam. A kiszállítás előtt egy nappal sms-ben is tájékoztatnak arról, hogy elindult a csodadobozod, így tudni fogod, hogy mikorra várd nagyjából, de egy telefonszámon a pontos érkezésről is felvilágosítanak szívesen. Én nem telefonáltam, csak vártam és vártam, azután amikor elegem lett (nem vagyok egy türelmes típus), a zuhany alól hallottam csak meg a kaputelefon csörgését. De meghallottam, és ez a lényeg; a papírt feltépve pedig újra gyereknek éreztem magam, hát még amikor megláttam, mi is lapul a csomagolópapír között.

A júniusi Pixiboxban ugyanis helyett kapott a rövid idő alatt szinte legendássá vált Bioderma Sensibio sminklemosó érzékeny bőrre, amit gyanítom, hogy nekem találtak ki. Emellett Tony&Guy texturáló tengeri sós spray, a Clinique vadiúj, egy hete magyarországi forgalomban lévő, érzékeny bőrre kifejlesztett körömlakkja is a dobozban lapult, melynek értéke önmagában meghaladja azt a 3990 Ft-ot, melyet a postásnak kell fizetni kézbesítéskor. És hadd fokozzam: Valentino Valentina parfümminta, és 3x2 ml a Vichy Aqualia Thermal Night Spa éjszakai bőrfeltöltő krém-gélből, melyet akár maszkként is használhatunk egy-egy fontosabb esemény előtt, hiszen csökkenti a fáradtság jeleit, élénkít és hidratál is. Engem meggyőztek! És titeket?

Fotók: Rózsa Ztia

Címkék:          

Hozzászólások