Lexi & Magazine

Szépség / Beauty

Megéri-e meglepődni? Júniusi Pixibox teszt

Kezdjük is először a könnyen tesztelhetőekkel: a Valentino Valentina parfümminta elsőre, másodikra és harmadikra is csodás. Nőies, különleges, és olyan, hogyha egy férfi beleszagol a hajadba, elismerően suttog/bólint/bókol majd. A leírás szerint virágos-keleties kompozíció, összetevői között az eper, cédrus, ámbra, vanília, bergamott, fehér trüffel szerepel. A számból vették ki a szót. Laikusként egyébként azt mondanám még, hogy édes, de kifinomult, határozottan könnyed, tavaszi-nyári illat: tetszik. Ha utazom, azóta is ezt viszem magammal.

A következő a Vichy Aqualia Thermal Night Spa éjszakai bőrfeltöltő krém-gél. Kifejezetten nyugtató illata van, igazi istennő-rituálé volt felkenni esténként. Meg reggelenként. A bőröm ugyanis olyan száraz, és emellett érzékeny is, hogy minden napszakban ujjongva fogadta a kényeztetést. Az eredmény pedig tényleg pihe-puha, bársonyos bőr volt. Pluszpont a három darab mintáért, nekem egy tasak négy napra is elég volt, így tényleg ki lehetett próbálni, hogy megfelelő-e.

A Bioderma Sensibio H2O arc- és sminklemosó micella oldat régóta izgatta a fantáziámat, így erre voltam a legkíváncsibb. Sőt annyira lelkes voltam, hogy első használatnál félig le is törtem a kupakját. Először furcsa volt az állaga, hiszen tényleg olyan, mint a víz. Az illatáért különösebben nem rajongok, mivel illatanyagmentes, nem is lenne miért rajongani. A dolgát viszont kétségkívül jól teszi: nagyon gyengéden, de alaposan tisztít, sőt legnagyobb meglepetésemre még a vízálló szemhéjtust is egy mozdulattal lehozta. És ami a legjobb benne: tényleg nem kell lemosni.

A Clinique - Different Nail Enamel for Sensitive Skins  érzékeny bőrre kifejlesztett körömlakk, a márkától megszokott elegáns csomagolásban érkezik. Az üveg igazi luxusérzetet kelt: kerek, ezüstkupakos, tetején Clinique felirat, jó ránézni, a pipereasztal dísze lehet. Állaga folyékonyabb, mint amit eddig megszoktam, és az ecset is vékony, de jól lehet vele dolgozni, nem jelent problémát. A színe nem volt teljesen az én világom, de a Pixibox Facebook-oldalán hipp-hopp! el tudtam cserélni egy áhított vérvörösre.

A Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray maradt utoljára a tesztelésben, könnyed tartást, textúrát és kócos hullámokat ígért. Az én hajamban alapjáraton csupán néhány, alig látható hullám van, és azokat is csak bizonyos emberek vették eddig észre, így nem is vártam nagy csodát a terméktől, de az előbb említett hullámokat tényleg kiemelte. A bónusz a számomra kifejezetten kellemes, „nyaralás-illat” volt. Ügyelni kell viszont rá, hogy nem szabad túl sokat fújni belőle, mert akkor ragad. Egyébként vizes és száraz hajon is egyaránt alkalmazható, és arra is jó, ha az ember csak úgy felfrissítené a göndör fürtjeit. Már akinek vannak, ugye.

Fotó: Rózsa Zita

Címkék:          

Hozzászólások