Lexi & Magazine

Szépség / Beauty

Nyárra fel! - Pixibox Summer

Különkiadáshoz pedig külön csomagolás is dukált: egy ötletes és jó minőségű (strand)táska személyében, kedves és ízléses horgonymintával díszítve. Elnézést a többi reklámszatyortól, de végre valami, amit nem ciki hordani. Attól egyébként, hogy az ötlet változott, vagy mondjuk úgy, igazodott az évszakhoz, az exkluzivitás megmaradt: vadiúj és/vagy limitált piperéket kaptunk, olyanokat, amelyeket az ember (lánya) a tévében lát, és felsóhajt: „De jó lenne kipróbálni ezt is… úúú, meg azt is!”

Személy szerint a 8 (+2) termékből hárommal már szemeztem korábban is, úgyhogy hatalmas volt az örömöm, amikor megláttam őket.  Azt hiszem, itt az ideje felsorolni, hogy mit is rejtett a táska.  A teljesség igényével: Rexona Women Maximum Protection 48 órás dezodor – ez volt az egyik, amely már régóta izgatta a fantáziámat. Nem csalás, nem ámítás, felkened este, és másnap már nincs vele gondod, még akkor sem, ha reggel is szoktál zuhanyozni, mint én – a nyári melegben tökéletes választás.

Dove Limited Edition Beauty Blossom tusfürdő és testápoló – a másik kedvenc. Elsőre alig érezhető, de kellemes tisztaságillata van mindkettőnek, amely egyszer csak észrevétlenül átfordul a narancsvirágéba. A testápoló pedig még gyorsan be is szívódik, nem kell órákat várni.

Dove Nourishing Oil Care hajon hagyható kondicionáló spray – nyár van, meleg, kinek van kedve még a balzsammal is foglalkozni? Nekem biztosan nem; ezt pedig csak ráfújom és kész. Finom illata van, és teszi a dolgát: szépen simít, de nem nehezíti el a hajamat, könnyű kifésülni.

Bioderma Photoderm MAX Ultra-Fluide SPF50+ színezett fényvédő arcra. Bár a leírás közkedvelt, drogériás termékeket ígért, a Pixi-lányok a Biodermával belecsempésztek azért egy kis luxust. A könnyű krém hamar beszívódik, világos bőrre ajánlott, elfedi az apróbb hibákat, vízálló, és az 50-es faktorszámra a bőrgyógyász is rábólintana, talán még az én esetemben is. Szerintem elég ennyi tulajdonságát felsorolnom, hogy kiderüljön – imádom.

Signal White Now Triple Power Gold fogkrém – azonnali hatást ígérő fehérítő fogkrém, a White Now termék továbbfejlesztése – külön jó, hogy nincs mindent elnyomó mentolíze.

Az Impulse Sweet Smile Pear & Jasmine körtés-jázminos dezodor – nem kevés nosztalgiát ébresztett bennem: ó, azok a gimis tornaöltözők, ahol mindenki ezt fújta magára töménytelen mennyiségben! De a 90-es évek elmúltak, és az Impulse is rájött erre: ez már új csomagolás, új illat, új összetevők – és a nevével ellentétben nem is émelyítően édes.

Hell Summer Cool Maracuja energiaital – a szokásos energiaital-íz egy kis maracujával. Nem rossz, nem rossz. Én egy lazább napon pezsgő helyett, jéggel és citrommal ittam.

Ez tehát a 8 teljes kiszerelésű termék, ami a júliusi kiadásban lapult. Bónuszként még egy InStyle és egy Joy magazint is kaptunk, hogy legyen mivel elütni azokat az édes semmittevéssel töltött fülledt délutánokat/napokat/heteket.

Ősszel pedig már egyéves lesz a PIXIBOX; októberben jön a szülinapi kiadás a megszokott rendszerrel és a megszokott prémiumtermékekkel. Várjuk! (És nemcsak azért, mert én is akkortájt ünneplem az enyémet.)

Fotó: Rózsa Zita

Címkék:            


Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások