Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Tavaszi divatmustra – 1. rész

Valójában ezek a modellek és a divat bennfentesei is bebizonyították, hogy a stílus nemcsak a kifutókon létezik, hanem az utcán is. Most bemutatjuk azokat az outfiteket, ruhadarabokat, színárnyalatokat, mintákat, melyek a 2013-as év tavaszi és nyári menő cuccainak számítanak. Szemezgess bátran a legjobb – utcán is hordható – trendekből!

Finom részletek

Mind a két szett esetében hangsúlyosak a részletek: a nyomott, mintás gallér, valamint a piros hímzéssel díszített, merész miniruha színvilágában is tavaszi hangulatot hordoz.

Menő cipzár

A cipzáras farmer a szezon egyik legnagyobb trendjének számít. Egy vagány bőrdzseki és egy barna bőrcsizma teszi teljessé ezt a kényelmes, klasszikus, ám mégis nagyon divatos és megunhatatlan összeállítást.

Tavaszi tweed

Tavasszal is szeretjük a tweedet (gyapjúszövetet), ami ebben a szezonban szoknyaként érvényesül leginkább. A pántos szandál vagy zárt magas sarkú kötelező ezekhez a szettekhez is, és egy katonai stílusú blézer vagy vékony kabát is jól jöhet a kora tavaszi időben.

Fehérre színt

A tetőtől talpig fehér önmagában is nagyon divatos tavasszal, nyáron. Viszont még ütősebb hatást érhetünk el, ha a fehéret élénk színekkel, például türkizzel, kékkel, zölddel vagy pinkkel kombináljuk. A türkiz blézer feldobja a képen látható fehér együttest, melyhez tökéletesen passzol a barna platform szandál és kis kézitáska.

Bordó bőrnaci

Ez a bordó bőrnadrág igazi kulcsdarabja lehet ruhatárunknak. Tavasszal felvehetünk hozzá egy fehér inget vagy blúzt, hogy elegánsabb, mégis laza hatást keltsünk.

Sötétkék-fehér

Idén tavasszal is rajongunk a klasszikus sötétkék és fehér színkombinációért. Bátran párosítsuk egymással ezt a két színt úgy, ahogy a képen látható modell is tette.

Geometriai minták

A fekete-fehér geometriai mintájú szoknyás összeállítást jól ellensúlyozhatjuk egy smaragdzöld színű táskával. Ehhez a szetthez egy kényelmes, fekete szandált vegyünk fel.

Színes overál

Az élénk lila színű overált egy csinos magas sarkú, fekete szandállal párosítsuk, hogy megjelenésünk mindenütt feltűnést keltsen.

Áldásos csíkok

Az egyszerű, színes, keresztben csíkos pamutruhát mindenképpen övvel hordjuk, hogy kiemeljük alakunkat. És válasszunk a ruhánkhoz hasonló színű lábbelit, hogy még inkább fokozzuk a színes hatást.

Farmert farmerral

Nyugodtan mixeljük a különböző színű és vastagságú farmer ruhadarabjainkat, mert nagyon trendi hatást érhetünk el. Az outfit-ünkhöz ezennel egy zárt, telitalpú, magas szandált válasszunk.

Hatalmas virágok

Az idei évben is nagyon szeretjük a virágokat.

Ezért egy szűkszárú farmerhez is nyugodtan felvehetünk egy egyszerű, elegáns, virágos blúzt. Ehhez a szetthez még egy hegyes orrú, magas sarkú cipő illik.

Laza katona

Szeretjük ezt a laza megjelenést, amit a terepszínű inggel érhetünk el. A szettünket igazán különlegessé teszi a korall színű clutch táska.

Hordj magadon képet!

Ez a ruhadarab megmutatja, hogy miként viseljünk magunkon egy különleges képet, mintát. A finom, elegáns, egyszerű, egyenes szabású ruhához egy pántos, testszínű szandál passzol.

 

 

 

Cikk, fotók forrása: www.fabsugar.com, www.fashionmagazine.com

Címkék:            

Hozzászólások