Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Tavaszi divatmustra – 2. rész

Valójában ezek a modellek és a divat bennfentesei is bebizonyították, hogy a stílus nemcsak a kifutókon létezik, hanem az utcán is. Most bemutatjuk azokat az outfiteket, ruhadarabokat, színárnyalatokat, mintákat, melyek a 2013-as év tavaszi és nyári menő cuccainak számítanak. Szemezgess bátran a legjobb – utcán is hordható – trendekből!

Mintára mintát

Ne hagyd el a fényes, mintás megjelenést! Ez az utcai stílus pompásan megmutatja, hogyan viseljük az élénk, nyomott mintákat.

Színek és minták

A nyomtatott mintájú ruhák reneszánszukat élik. Mindenféle minta megjelenik a divat palettáján. Ezt a fekete-fehér-barna mintákkal díszített ruhát egy hozzá színben passzoló platform szandállal kombináljuk.

Neon sötéttel

A neon színek ismét hódítanak. Tavasszal és nyáron főként szeretjük a vibráló, élénk, neon színeket. Ha ezek mellett a színek mellett döntünk, akkor kötelező sötét (például fekete) kiegészítőkkel párosítani a szettünket.

Minimalista sikk

A feltűnő, nyomott mintás ruha tökéletes kiegészítője egy szexi, fekete, magas sarkú szandál és egy kis kézitáska.

Szexi csipke

A fehér csipkeruha önmagában hordozza a tavasz eljövetelét. Tökéletes választás lehet hozzá egy szőtt mintás clutch, valamint egy pilóta napszemüveg, ami kellő lazaságot ad szettünknek.Tombol a dzsungelláz

A forró trópusok világa, színe ihlette ezt a mintás nadrág-blézer kombinációt is, amihez tökéletes párosítás egy fekete, áttetsző blúz.

Feltűnő színek

Pink ing és neon sárga szandál, igazán merész párosítás. Mindezt jól ellensúlyozza a szintén nagyon divatos, batikolt hatású farmernadrág és a hatalmas clutch.

Farmer mindörökké

Ez a farmeres szett inggel, forrónacival jól szemlélteti, hogy a kevesebb most is több. Csak egy egyszerű színes szandál és kézi táska kell az összhanghoz.

Lyukacsos ruha

Merész? Igen. De működik, a karcsú sziluettnek és a minimális kiegészítőknek köszönhetően.

Tengerészlány

Minden évben visszaköszön ez a divat: fehér kékkel vagy épp pirossal párosítva, ez a tengerész stílus. Klasszikusnak számít a kék-fehér csíkos póló és fehér skinny nadrág világos (fehér) kiegészítőkkel megspékelve.

Fiús stílus

Egy férfiszabású farmert finom, nőies blúzzal és kiegészítőkkel lágyíthatunk.Vadmacskák vonzásában

Egy egyszerű tavaszi vagy nyári ruhát feldobhatunk állati, párducmintás kiegészítőkkel és máris minden tekintet ránk szegeződik.

Pink és korall

Ez a két szín tökéletes párosnak bizonyul. A titok itt is a finom, visszafogott színű kiegészítőkben rejlik. Fontos, hogy nude színű cipővel és táskával tegyük még ellenállhatatlanabbá ezt az outfitet.

 

 

 

Cikk, fotók forrása: www.fabsugar.com, www.fashionmagazine.com

 

 

Címkék:        


Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások