Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Fehérneműmustra francia módra

Ismert dolog, hogy egy jól megválasztott, csábító, szexis és kifinomult fehérnemű, egy titkos randevú hihetetlen magasságokba tudja pörgetni az ember érzékeit. Mivel itt van végre a tavasz, és hamarosan a nyár is beköszönt, eljött az ideje, hogy felfrissítsem intim ruhadarabjaimat, és felkészüljek a csábításra.

Mivel franciamániás vagyok – ebben is – utam az egyik bevásárolóközpont francia fehérneműket árusító üzletébe vezetett. A francia fehérneműk szépségéről és kidolgozottságáról szóló információim ezúttal sem voltak tévesek: az üzletben megtalálható pazar színek, anyagok és formák kötelező iránymutatást adnak partnerünk elcsábításához.

Hogy miben más a francia fehérnemű? Végül is bármelyik jól szabott, csipkés melltartó lehet csinos.

 

Csinos? Csinos lehet egy könnyed esti blúz vagy az a rózsaszín tütü, amiben hétévesen illegetted magad a tükör előtt. Te viszont lélegzetelállítóan szexi, vadítóan dögös és ellenállhatatlan díva szeretnél lenni. Mi az, hogy szeretnél? Már most az vagy.

 

Nem baj, ha senki nem látja, mi van a ruhád alatt. TE tudod. És ettől úgy érzed magad, mint egy hollywoodi sztár. Te francia fehérneműt hordasz.

 

A többiek meg legyenek csak csinosak.

 

Pezsgő és francia bugyi

 

A francia nő baguette-et eszik sajttal, és gond nélkül iszik pezsgőt reggelire. Ráadásul kecses, elegáns, kifinomult és elbűvölő. A könnyed elegancia mint fogalom valószínűleg tőle ered, róla szól, hiszen olyan magától értetődően használja a szépet, ahogy kevesen mások.

 

Egy francia nő szereti a nemes és minőségi anyagokat és az olyan fehérneműt, ami keveset hagy a képzeletnek, de szabásával a legelőnyösebbnek mutatja a test vonalait.  Amikor francia fehérneműt viselsz, tudod, hogy különleges vagy. Van benne valami, amit nem lehet utánozni. Nem véletlenül annyira sikeres világszerte: bármelyik nőt azonnal szexivé, érzékivé és magabiztossá varázsolja.

Selyem és szatén, csillogó luxus alapanyagok, melyeket a hímzés, a csipke és a gyönyörű szabásvonal varázsol műalkotássá, és mindezzel együtt annyira kényelmes, hogy soha nem akarsz majd mást viselni.

 

Ez a francia fehérnemű.

 

A Billet Doux, Rosy, Daniel Hechter márkák megtalálhatók a Westend d’Stock üzletében.

 

 

 

Címkék: