Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Színes cukormadár kollekció - Sugarbird Tavaszi Fesztivál 2013

A kezdést némi várakozás előzte meg, és a várakozás közben azon tűnődtem, hogy a szervezés igazán színvonalasra sikerült. Gördülékeny volt a bejutás, tágas térben zajlott a bemutató, jól lehetett élvezni minden mozzanatát. Minden divatőrült – természetesen főként nő és néhány férfi – izgatottan várta, hogy mivel rukkol elő idén a Sugarbird kollekciója. A középpontban a sztártervezők egy-egy fontos jellemzője, tulajdonsága, hangulata állt. Dukai Regina Love Essence és Flowerbomb stílusú ruhákkal, Zimány Linda Rodeo Drive kollekcióval, Bódi Sylvi Dolce Vita, vagyis a hamisíthatatlan „édes élet” érzéssel, Debreczeni Zita Paparazzi kollekcióval, Tatár Csilla pedig a Színezd újra ruhakollekcióval varázsolta el a közönséget.

Az idei kollekció mindegyike egy-egy téma, életérzés köré és sok-sok élénk szín köré épült. A Sugarbird legújabb kollekciója sokat fejlődött, hiszen mindegyik ruhadarab tervezése mögött tudatosság volt. A modellek bizonyára nagyon izgultak, ami látszott is rajtuk, az azonban értékelendő volt, hogy a kollekciók egy részét lelkes amatőrök, hétköznapi lányok mutatták be – így vittek egy újabb, üde színfoltot a mozgalmas show-ba.

Az is külön megnyerő volt, hogy a szemünkön kívül a fülünknek is jutott némi kényeztetés, mivel a kifutón a gyönyörű ruhákon és modelleken kívül egy-egy mini koncertnek is a részesei voltunk. A fellépők között volt Csobot Adél, Lola, Judy és együttese, a The Prison Band, Kállay-Saunders András, Caramel és Király Viktor. Az énekesek két-három dallal igazi buli hangulatot teremtettek ezen a szép tavaszi estén.

A Sugarbird Tavaszi Fesztivál további képeit az alábbi galériánkban találod:

Fotók: Mánfai Timi

 

Kapcsolódó galéria :

Címkék:          

Hozzászólások