Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Imádunk, Zara!

Dér Heni, Csonka András, Hajas László, Hargitai Bea, Szekeres Nóri, Dudás Miklós és Teszári Nóra is lelkesen szemezgettek az újonnan nyílt üzlet tavaszi kollekciójából. Természetesen egyikük sem távozott üres kézzel.

Szekeres Nóri, a TV2 műsorvezetője rafinált ruhában érkezett, de azért még így is jól látszott, újra áldott állapotban van. „Tudtuk a párommal, hogy szeretnénk kisbabát – majd egyszer. Nos, most úgy tűnik, elérkezett az idő. A gyermekeim már nagyok, most lesz újra egy kis bébi a családban. Nagyon várja őt már mindenki” – mosolygott a műsorvezető. „Nem tudom megállni, hogy ne a női osztályon kezdjem a nézelődést, mert a márka igazi rajongója vagyok, de aztán átsétálok szépen a gyerekszekcióba, imádnivaló darabokat kínál a ZARA kicsiknek is. Nagyon tetszik az üzlet elrendezése, az, hogy átjárhatók a területek, és az, hogy színek szerint rendszerezik a ruhadarabokat, így könnyebben megy a válogatás.”

Csonka András, színész-műsorvezető, aki saját bevallása szerint a hideg színek szerelmese, most sem hazudtolta meg magát, ugyanis világoskék ingben érkezett, és nyári kollekció ide, banánsárga trend oda, ő a válogatásnál is maradt a hűvös színeknél. „Hatalmas ez az üzlet, képtelen vagyok most az egészet végignézni – ehhez kell nekem az egész hétvége” – nevetett az RTL II műsorvezetője.

Hargitai Bea és Dér Heni viszont a meleg, vad színekre esküsznek. Most is tetőtől talpig vidám színekbe öltöztek. Heni egy sárga és egy piros felsővel lett gazdagabb annak ellenére, hogy egyik szín sem tartozik a kedvencei közé, a fazon győzött. „Volt régebben egy erőteljes fekete korszakom, szinte csak feketében jártam, de ez már a múlté. Ma már imádom a színes darabokat, legyen az egy szoknya vagy egy vagány kiegészítő” – mondta a Sugarloaf énekesnője.

Hajas Laci  nem tagadja, igazi ZARA-fan. Azért a válogatásnál felesége segítségét is kikérte, aki azon túl, hogy segített a legcsinosabb fazon kiválasztásában, abban is aktívan közreműködött, hogy minél gyorsabban megteljen az óriási táska.

„A külföldi utazásaink során sem szoktuk kihagyni, hogy bemenjünk egy-egy ZARÁ-ba. Érdekes, hogy teljesen különböző darabok érkeznek az egyes üzletekbe, mást találni Barcelonában, mást Londonban, és teljesen más a budapesti kínálat. Ide, a WestEndbe igazi világszínvonalú kollekcióval érkezett az új üzlet, találtam is magamnak egy klassz tavaszi cipőt és egy elegáns zakót.”

Dudás Miklós olimpikon kajakozó és Teszári Nóra, az RTL Klub műsorvezetője is „elveszett” a rengeteg ruha között, ám végül ők is megtalálták az aktuális kedvencet, ki magának, ki gyermekeinek is örömet szerezve a legújabb zsákmánnyal.

A szöveg és a fotók forrása: Just CreativeCímkék:            

Hozzászólások