Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Open Up – A bemutatkozó kollekció

Vagyis a munkájukat, ugyanis 3 fiatal lány, Merényi Zita, Nógrádi Nelli és Grábits Ágota alkotta azokat a ruhákat – mindhárman a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divat- és textiltervező hallgatói –, amelyeket az Óbudán található Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban mutattak be 2014. március 19-én.

Nem igazán követem a divatot, nem ismerem a trendeket, nyugodtan kijelentem, hogy nem vagyok divatszakértő, így egy egyszerű érdeklődő szemével néztem végig a bemutatót. Egyébként hamar elröppent az idő, eszembe sem jutott az órámra nézni. Valószínűleg azért, mert tetszett, amit láttam. Bevallom őszintén, hogy extravagáns ruhákra számítottam, de nem ezt kaptam – és ennek nagyon örültem. Végig az motoszkált a fejemben, hogy a bemutatott darabok nagyon hordhatóak. Voltak persze merész kivágások, sokat sejtető vonalak is, ha „szembe jönne” az utcán velem ezek közül valamelyik, biztosan jól megnézném, de nem vetnék rosszalló pillantásokat, hogy ez meg mi volt.

Ez valószínűleg azért lenne, mert finom színekkel és egyszerű, de érdekes díszítésekkel dolgozott a 3 fiatal lány. Aki kíváncsi ezekre a ruhákra, a Facebookon, az Open Up profil alatt néhányat megnézhet közülük, vagy rábukkanhat dizájnerboltokban egy-egy darabra. Egyébként nem lennék meglepve, ha hamarosan sokat hallanánk ezekről a lányokról és az alkotásaikról.

További képek itt.

Orosz Adél

Címkék:      

Hozzászólások