Lexi & Magazine

Szépség / Divat

De jó nekem: tesztelek

Idáig a nem túl kitűnő egyik kézben kulcs, másik kézben telefon kombót űztem. Hát nem mondom, hogy kényelmes ez a megoldás. Főleg, ha egyedül megyek, és még jobban felszerelkezném magam pl. kutya riasztó, kisvíz és társai.

A fenti problémákra jelentett megoldást az utóbbi hetekben tesztelt futóöv, mely bár elsőlátásra aprókának tűnik –kb. összegyűrve elfér a markomban- használat közben rugalmas anyagának köszönhetően könnyedén felveszi a tárolt tárgyak méretét és alakját, miközben az egészet a derekamra erősíthetem. Természetesen mindezt csak az anyag szakítószilárdságig tudom megtenni, de így is hatalmas könnybbesgé futni. így már a kézmunkára is ügyelni tudok. Köszi, PIKK PAKK - a táskarendező a lehetőséget.

Az 1980-as és '90-es évek gyermekeként gyűlöltem a kínos övtáskák emlékét is, amíg meg nem próbáltam a PIKK PAKK - a táskarendező futóknak készített kollekciójának övtáskáját. és megváltoztatta a futó életemet.

Akár kedvenc cipő, kesztyű, akár megbízható termosz, mindannyian beleszerettünk olyan termékekbe, amelyek jobbá teszik futólétünket.

 

Van jó pár táskám. Kicsi, nagy színes, barna, fekete ezer színű. Miért nem variálom őket? Mert LUSTA vagyok átpakolni a nélkülözhetetlen dolgaimat egyik táskából a másikba. Ráadásul örök para, hogy valami fontos tárgy benne maradt az előzőekben hordott táskában.

Az utazás szórakoztató és izgalmas lehet, de lehet, hogy unalmassá válik, ha gyakran utazol, teszed a cuccaidat egyik táskából a másikba.  Mindig fontos dolgokat keresel a táskádban, és többször kicsomagolod, hogy megtaláld, amire szükséged van? 

Ezért jó a rendező

A táskarendezők alapjában véve kistáskák, melyeknek a kis fakkjaiban ugyanúgy elhelyezheted mindennapi trágyaidat, mint egy táska fiókjaiban azzal az eltéréssel, hogy a rendezőt egy az egyben kiemelve emelheted át egyik táskából a másikba anélkül, hogy bármit variálnod kellene. Imádom. egyszerűen zseniális ez az egyszerűség. Nincs több idegeskedés az eltűnt bérlet, vagy szemöldökcsipesz után.

A táskarendezők különböző méretekben, formákban, színekben és anyagokban állnak rendelkezésre, így a lehető legjobban illeszkedhetnek az igényeidhez. 

A rendező egyébként 3 méretben 3 formában kapható, melyeket itt tudsz szemrevételezni: http://taskarendezo.hu/ vagy a www.facebook.com/pikkpakktaskarendezo oldalon. 

 

 

Címkék:      

Hozzászólások