Lexi & Magazine

Szépség / Divat

Kreatív kiegészítők tavaszra

A merész, bohém részleteké, a minimalista stílusé és a kreativitásé volt a főszerep a 2013-as tavaszi-nyári kiegészítők kifutóin. A legtöbb szó cipőkről, táskákról és ékszertrendekről esett a 2013-as tavaszi divatbemutatókon.


Összeállítottam a legdivatosabb hétköznapi, hordható, egyszerű, ugyanakkor ha kell, elegáns cuccokat, amelyeket a híres divatházak kreáltak. Ezek bármelyikének itthoni változatára is rálelhetünk. Csak nyitott szemmel kell járnunk, és kitartóan keresnünk. Lássuk!

 

Átlátszó plasztik

A tavaszi divat legegyértelműbb üzenetét a Chanel cég is megfogadta, ugyanis visszatértek az átlátszó betétekkel kiegészített táskák és cipők.

 

Hosszú rojtok

A francia tervezők a lengő, rojtos nyakláncokat és karkötőket részesítették előnyben. Így tett a Nina Ricci divatház is, hiszen aranyszínű, hangsúlyos nyakbavalót álmodtak meg.

 

Éles kontraszt

Természetesen a fekete-fehér párosításról van szó, ami tényleg soha nem megy ki a divatból. Annyira elegáns, friss, megunhatatlan ez az összeállítás. Michael Kors is szívesen játszott ezzel a két színnel egy egyszerű, klasszikus, letisztult szabásvonalú szandálon.

 

Nehéz fémek

Hódítottak a kifutókon a nagy, látványos arany és ezüst ékszerek minimalista stílusban. Dries van Noten-nél is egy ilyen csavart nyakláncot láthattunk, ami igazán feldob egy egyszerű inget is.

 

Pakolj bátran!

Nekünk, nőknek fontos, hogy elég nagy és tágas legyen a táskánk. Az idei táskatrendnek örülhetünk, hiszen jókora kézitáskák lepték el a kifutókat. A tervezők annyiban frissítettek, hogy szögletes, kocka formájú táskákat terveztek, ahogy a Dior cég is.

 

 


Forrás, fotók: www.harpersbazaar.com

Címkék:            

Hozzászólások