Lexi & Magazine

Egyéb

Kapcsolj át a jókedvre a zuhany alatt!

Az egyedi formatervezésű és víztakarékos szaniter termékek gyártásában kiemelkedő Hansgrohe egyik legkeresettebb termékét a Croma kézizuhanyok vonalát gondolta tovább, hogy még kényelmesebbé és szebbé tehessük a fürdőszobát. Az új Croma Select elegáns zuhanyfejébe egy praktikus Select gombot integráltak, hogy egyetlen mozdulattal, kényelmesen válthassunk a különböző sugártípusok között, így a legváltozatosabb zuhanyozási igények is kielégíthetőek.

A Croma Select Multi és Vario kézizuhanyokkal három különböző zuhany élmény választható: a lágy nyári zápor, az intenzív eső mód és a pulzáló vízsugár masszázs. A Croma Select Vario kézizuhannyal pedig tovább szabályozható a vízsugár intenzitása is, így a TurboRain funkcióval akár egy zivatart is előidézhetünk magunknak.

 

A Croma Select kézizuhanyok csillogó króm és fehér kombinációjú vízsugártárcsás kivitelben kaphatóak. A letisztult, időtlen dizájn jól illik bármelyik modern fürdőbe, kiváló ár érték aránya pedig vonzó lehet mindazok számára, akik kiváló minőségre vágynak ugyanakkor a megfizethetőség is fontos. Ezen pozitívumokat tovább fokozza, hogy a környezetkímélő és energiatakarékos EcoSmart technológiának köszönhetően zuhanyozás élményét nem kell feláldoznia takarékosság oltárán. A fejlesztés lényege, hogy a vízsugarat levegővel dúsítják, így a csökkentett vízfelhasználás nem észrevehető. Ez a funkció a felhasználói komfortérzetet egyáltalán nem befolyásolja, hisz a vízsugár erőssége kis mértékben sem csökken, a folyó víz mennyisége többnek tűnik, a dúsítás miatt pedig tapintásra lágyabb hatású. Aki szeretné kipróbálni Croma Select zuhanyfejek egyikét, az keresse fel a Hansgrohe Magyarország Facebook oldalát és jelentkezzen játékukon tesztelőnek.

További információk:

www.hansgrohe.hu

www.facebook.com/hansgrohe.hungary

http://www.ifdesign.de/

 

Címkék:      

Hozzászólások