Lexi Babasztár játék

Lexi & Magazine

Szépség

Így sminkelj nyáron!

Így sminkelj nyáron!

Itt van a forróság, és ezzel a bulik, szabadtéri programok száma is egyre nő. Sminkelni pedig ilyenkor is szeretünk. Interjúnkban Eördögh Alexa sminkmester ad tanácsot, hogy például mire figyeljünk oda a nyári napsütésben és hőségben a sminkelésnél, mit ne felejtsünk otthon a sminkkészletünkből, mi a nyári divat, és hogyan tegyünk fel magunknak egy nyári bulis sminket. 

Tovább
Bio kontra kemikália – Szódabikarbóna, te, csodaszer!

Bio kontra kemikália – Szódabikarbóna, te, csodaszer!

Sorozatunk harmadik részeként a szódabikarbóna, azaz a nátrium-hidrogénkarbonát sokoldalúságát teszteltük.

Tovább
Egy doboznyi luxus

Egy doboznyi luxus

Állítólag nem mindenki szereti a meglepetéseket. De ha azt mondom, hogy kapunk négy-hat darab felsőkategóriás, szépségápolási terméket, az mindjárt másképpen hangzik, ugye? Ezt nyújtja ugyanis a Pixibox, a külföldön bevált beauty boxok magyar változata.

Tovább
Lakkozz otthon! - 2. rész

Lakkozz otthon! - 2. rész

A nyárral együtt megérkezett a kerti partik, családi rendezvények, különféle programok sorozata is. A körmök pedig vidámabb, merészebb vagy éppen szolidabb, elegánsabb új színeket kapnak. Szeretnéd otthon kikenni a körmödet, hogy a ruhádhoz és az alkalomhoz illő legyen méghozzá úgy, hogy tartós is maradjon? Vargáné Vecsei Mónika megosztja velünk hasznos körömfestési tippjeit, beszélgetünk a délutáni kerti partira illő színekről és a harminc év feletti nők körömlakkozási szokásairól.

Tovább
Lakkozz otthon! - 1. rész

Lakkozz otthon! - 1. rész

A nyárral együtt megérkezett a kerti partik, családi rendezvények, különféle programok sorozata is. A körmök pedig vidámabb, merészebb vagy éppen szolidabb, elegánsabb új színeket kapnak. Szeretnéd otthon kikenni a körmödet, hogy a ruhádhoz és az alkalomhoz illő legyen méghozzá úgy, hogy tartós is maradjon? Vargáné Vecsei Mónika megosztja velünk hasznos körömfestési tippjeit, valamint a 2013-as körömdivattrendekről is beszélgetünk.

Tovább
Mi a divat Cannes-ban?

Mi a divat Cannes-ban?

Ha Cannes, akkor filmfesztivál. Ha filmfesztivál, akkor divat. Hiszen a vörös szőnyeg „tartozékai” a nagyszabású extrém, nem hétköznapi ruhák. Ilyenkor – csakúgy, mint az Oscar-gálán – minden meghívott hölgy szeret tündökölni, és ebben az egyik legnagyobb segítséget ruhakölteményük adja. Az idei Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén a nagy divatházak legfrissebb darabjai köszöntek vissza.

Tovább
Aktok és divatfotók költöztek a Szépművészetibe

Aktok és divatfotók költöztek a Szépművészetibe

Helmut Newton fotográfiáit április eleje óta ízlelheti a magyar közönség, az erotikus képek és divatfotók megosztóak, és kicsit sem ingerszegények. Elsétálni előttük érzelemmentesen nagy kihívás, a világhírű fotóművész kattintásai garantáltan pikáns vizuális élményt nyújtanak.

Tovább
Öt szuper bőrmegújító tipp tavaszra

Öt szuper bőrmegújító tipp tavaszra

Tavasszal mindenkinek szüksége van felfrissülésre, bőrünk igényli és meghálálja a törődést, ideje tehát, hogy felkészítsük a napsütésre. A következőkben eláruljuk a legjobb praktikákat és trükköket.

Tovább
Megújító körömápolási tippek

Megújító körömápolási tippek

Míg a szem a lélek tükre, a köröm a szervezet tükre, szokták mondani. Megérkezett alig néhány hete a nyári meleget hozó tavasz, és nemcsak a bőrünk, a körmünk is másfajta törődést igényel. Vargáné Vecsei Mónika, manikűrös-pedikűrös ad nekünk tanácsokat, praktikákat, hogyan is vágjunk bele körmeink felfrissítésébe, ápolásába, ha eddig még nem tettük volna meg.

Tovább
Esküvőtrend 2013

Esküvőtrend 2013

Az utóbbi években itthon is egyre több pár dönt úgy, hogy a nagy napot, melyen örök hűséget fogadnak egymásnak, egy bizonyos téma köré csoportosítják. Ez azt jelenti, hogy egységessé – ám cseppet sem egyhangúvá! – varázsolják a különleges alkalom legapróbb részleteit is.

Tovább