Lexi & Magazine

Szépség

Megújító körömápolási tippek

Megújító körömápolási tippek

Míg a szem a lélek tükre, a köröm a szervezet tükre, szokták mondani. Megérkezett alig néhány hete a nyári meleget hozó tavasz, és nemcsak a bőrünk, a körmünk is másfajta törődést igényel. Vargáné Vecsei Mónika, manikűrös-pedikűrös ad nekünk tanácsokat, praktikákat, hogyan is vágjunk bele körmeink felfrissítésébe, ápolásába, ha eddig még nem tettük volna meg.

Tovább
Esküvőtrend 2013

Esküvőtrend 2013

Az utóbbi években itthon is egyre több pár dönt úgy, hogy a nagy napot, melyen örök hűséget fogadnak egymásnak, egy bizonyos téma köré csoportosítják. Ez azt jelenti, hogy egységessé – ám cseppet sem egyhangúvá! – varázsolják a különleges alkalom legapróbb részleteit is.

Tovább
Tények és tévhitek a lézeres szőrtelenítésről

Tények és tévhitek a lézeres szőrtelenítésről

A hagyományos szőrtelenítési eljárások csak rövid távú megoldásokat nyújtanak, ezenkívül számos veszélyes bőrproblémát eredményezhetnek. A lézeres szőrtelenítés látványos és hosszú távú megoldást kínál a problémára, ám bizonyos szabályokkal itt is érdemes tisztában lenni. Dr. Pokol Evelint, az IdealMed orvos-esztétikai centrum bőrgyógyász szakértőjét kérdeztük az előnyökről és a hátrányokról.

Tovább
Öltöztetési tippek nyárra Szilvási Katától

Öltöztetési tippek nyárra Szilvási Katától

Még tavasz van, de mindjárt itt a nyár, sőt a hőmérséklet szerint már meg is érkezett. Szilvási Kata baba- és kisgyerek-öltöztetési tanácsadó ad tippeket, hogyan öltöztessük gyermekeinket ezekben a forró hónapokban, valamint a gyerekruhadivat világában is eligazít minket.

Tovább
Imádunk, Zara!

Imádunk, Zara!

A ZARA Magyarországon eddig 7 üzlettel volt jelen, a hétvégén viszont megnyitotta a WestEnd City Center földszintjén található 8. üzletét. Az Észak-Spanyolországból származó divatmárka új üzletének megnyitóján zsúfolásig telt a 2000 négyzetméteres ruhabirodalom: a márka igazi szerelmesei azonnal birtokba vették a ZARA legújabb üzletét.

Tovább
Színes cukormadár kollekció - Sugarbird Tavaszi Fesztivál 2013

Színes cukormadár kollekció - Sugarbird Tavaszi Fesztivál 2013

A tavasz és a nyár számtalan kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megújuljunk. Ilyenkor ugyanis bátrabbak, merészebbek vagyunk a színek, szabások, fazonok tekintetében. A megújulás pillanatára hívta fel a figyelmet a múlt héten megrendezett Sugarbird Tavaszi Fesztivál is, hiszen rengeteg csajos, nőies, alkalmi ugyanakkor laza, vagány, hétköznapi ruhadarab lepte el a Millenáris D épületének rózsaszín szőnyegét.

Tovább
Öltöztet és tervez: Szilvási Kata

Öltöztet és tervez: Szilvási Kata

Szilvási Kata egy igazán különleges és kedves szakmát választott: baba és kisgyerek-öltöztetési tanácsadó. Megalapított egy vállalkozást, ruhákat tervez és készít, blogot ír és nem utolsósorban kétgyermekes édesanya.

Tovább
Csodakezelés Hollywoodból

Csodakezelés Hollywoodból

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti, amit „Vörös szőnyeg kezelésként” is emlegetnek. Az énekesnő ezúttal az Image Oxigén Lift arckezelést tesztelte, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig már itthon is elérhető. Hatékonyságáról olyan sztárok bőre vall, mint Madonna és Gwyneth Paltrow.

Tovább
Vágyjuk a szépséget!

Vágyjuk a szépséget!

A szépség esztétikai fogalom, ami minden embernek mást és mást jelent. Egy valamiben azonban megegyezik a szépséghez való viszonyunk: mindannyian vágyunk rá – még akkor is, ha nem ismerjük be magunknak – van, aki jobban és mindenáron, van, aki pedig kevésbé. A Nagy szépségteszt kutatás keretén belül 1066 fő válaszolt olyan kérdésekre, hogy inkább szép lenne-e vagy okos, mit változtatna magán, ha tehetné, vagy tapasztalta-e már, hogy a szépség előnyt jelent a mindennapokban.

Tovább
Láss csodát, ez itt a LÁTOMÁS

Láss csodát, ez itt a LÁTOMÁS

A Látomás 15 éve Budapest szívéhez tartozik. Az évek alatt számos átalakuláson ment keresztül, de mindig igyekezett sokszínűségével, egyediségével elkápráztatni a vásárlóit. A ruhák, cipők, táskák és egyéb kiegészítők széles választéka várja nap mint nap a nőket és férfiakat egyaránt. A Látomásról beszélgettem francia származású vezetőjével, Szontágh Julie-vel, aki már a kezdetekkor része volt a csodának.

Tovább