Lexi & Magazine

Szépség

Tavaszi illatfelhők - 2. rész

Tavaszi illatfelhők - 2. rész

Lassan tényleg beköszönt a tavasz – legalábbis reméljük. A természet ilyenkor ledobja téli ruháját. A kerteket, parkokat, utcákat hamarosan ellepik a gyönyörű, színes, illatos virágok és gyümölcsök. Hogy ne csak a virágzó növények illatát szippanthassuk be, hanem mi magunk is illatozzunk, mint egy üde virágcsokor, bódító, friss, tavaszi illatokat ajánlunk. Ugyanis a parfümériák polcain már hónapok óta ott díszelegnek a legújabb parfümök.

Tovább
Tavaszi illatfelhők – 1. rész

Tavaszi illatfelhők – 1. rész

Lassan tényleg beköszönt a tavasz – legalábbis reméljük. A természet ilyenkor ledobja téli ruháját, a kerteket, parkokat, utcákat hamarosan ellepik a gyönyörű, színes, illatos virágok és gyümölcsök. Hogy ne csak a virágzó növények illatát szippanthassuk be, hanem mi magunk is illatozzunk, mint egy üde virágcsokor, bódító, friss, tavaszi illatokat ajánlunk, ugyanis a parfümériák polcain már hónapok óta ott díszelegnek a legújabb parfümök.

Tovább
Lakatos Márk szépségtippjei tavaszra

Lakatos Márk szépségtippjei tavaszra

Lassan, de biztosan itt a tavasz, ilyenkor testünk-lelkünk megújulásra, megszépülésre vágyik. Hazánk egyik legnevesebb stylistját, az Én is karcsú vagyok műsorvezetőjét, Lakatos Márkot és Tóth Hajnalkát, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ szakmai vezetőjét kérdeztük arról, hogyan frissítsük fel az új szezonban megjelenésünket, és melyek azok a létfontosságú összetevők, amelyekre bőrünknek ilyenkor szüksége van.

Tovább
Palackba zárt titkok

Palackba zárt titkok

A szépséget, nőiességet sokféleképpen ki tudjuk fejezni. Versbe foglalhatjuk, novellát írhatunk róla, vagy épp beszélhetünk róla. Ruhába bújtathatjuk, tárgyakat ruházhatunk fel általa, vagy épp „palackba” is zárhatunk egy-egy gondolatot, darabot, amely kifejezi mindezt. Tuboly Klaudia, a Látomás divatbolt munkatársa is épp ezt teszi, amikor nyakláncba foglalja mindazt, amire egy nő vágyik.

Tovább
2013-as tavaszi-nyári divattrendek – Beszámoló az ELLE Fashion Show-ról

2013-as tavaszi-nyári divattrendek – Beszámoló az ELLE Fashion Show-ról

A hétvégén minden a divatról szólt a Millenárison megrendezett ELLE Fashion Show-n, ahová hazai és francia divattervezők hozták el a legfrissebb trendeket. A kétnapos rendezvényre rengeteg, divatot kedvelő nő és férfi volt kíváncsi. A rendezvény színvonalát pedig az is növelte, hogy nemcsak a divatbemutatón vehettek részt az érdeklődők, hanem számos workshop is várta őket.

Tovább
A divat mindenkié

A divat mindenkié

Hat magyar divattervező vállalta az Elle felkérését, hogy a március 22-23-i Fashion Show-ra fogyatékkal élő modellekre is tervezzenek ruhákat. Benes Anita (Daalarna), az Elysian tervezőpár, Bódis Boglárka és Gajer Emese, Katti Zoób, Király Tamás, Németh Anikó (Manier) és Sziráczky Brigitta ruháit a 30 profi manöken mellett több fogyatékkal élő modellen, köztük a Miss Colours Hungary győztesein és paralimpikonokon is láthatjuk a Millenárison.

Tovább
Táskaimádat – Interjú Takács Judit tervezővel

Táskaimádat – Interjú Takács Judit tervezővel

Majdnem minden nő gyenge pontja a kiegészítő, főként a táska és a cipő. Ezen tényen felbuzdulva látogattunk el egy igazán különleges helyre, a WonderLAB-be, egy igazi alkotóműhelybe, mely a város szívében található. Egy hely, ahol egyedi, eredeti, magyar tervezők termékeivel találkozhatnak a divat hódolói a táskáktól az ékszereken át a ruhákig.

Tovább
Az ELLE elhozza neked Párizst

Az ELLE elhozza neked Párizst

Macaron, Créme Brulée, champagne, Házibuli, sanzon, french pop, elegancia – ha Párizsra gondolunk, a divat semmiképp sem maradhat ki a sorból. Nem véletlen, hogy amikor az Elle úgy döntött, hogy divatshow-t szervez, Párizsban alkotó tervezők jutottak az eszébe. Octavio Pizarro, Christine Phung, Miki Mialy – azon fiatal tervezők, akik Párizsból formálják a világ divatját, 2013. március 22-23-án pedig Budapestre látogatnak kollekciójukkal.

Tovább
Bio kontra kemikália – Shea vaj, a természetes hidratáló

Bio kontra kemikália – Shea vaj, a természetes hidratáló

Régóta köztudott, hogy a kozmetikai termékek nagy része számos mérgező anyagot tartalmaz. Mindezzel azonban csak akkor kezdünk el igazán foglalkozni, amikor – szó szerint – saját bőrünkön tapasztaljuk, mennyire károsak ezek. Sorozatunk – a vegyi összetevőkkel szemben – a természetes termékeket helyezi előtérbe. Elsőként a finomítatlan shea vajat teszteltük, íme az eredmények!

Tovább
Sminktippek harminc felett

Sminktippek harminc felett

Elmúltál harminc, nézed az aktuális sminktrendeket, a divatot, és felteszed magadnak a kérdést: akkor ez most rám is vonatkozik? A nők gyakran vagy túlságosan követik az aktuális trendet, akárhány évesek, vagy nagyon nem követik, mert ragaszkodnak a megszokásaikhoz. Bármelyik hozzáállásról is van szó, az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen termékeket használnak ahhoz, hogy elérjék azt a végeredményt, amit magukénak éreznek.

Tovább