Lexi & Magazine

Szórakozás / Film

Filmek éjjele – II. Corvin moziéjszaka

II. Corvin moziéjszaka

Még pont van idő elővételben megvenni a jegyet, ugyanis augusztus 11-ig csak 3000 Ft, augusztus 12-től azonban – ha marad – már 3800 Ft-ba fog kerülni a belépést nyújtó karszalag. Ezért az összegért a közelmúlt filmjeit nézhetjük meg – korlátlanul. Főként közönségsikerek lesznek láthatóak, de a Radványi terem például egy erősen korhatáros, pikáns francia művészfilmmel kezd: a Q – Érzékek birodalma című alkotás egy Cecile nevű lány történetén keresztül kalauzolja el a nézőt a szexualitás és a vágy világába.

Q

Természetesen az is talál kedvére valót, aki inkább másfajta szórakozást keres: ha gyermekkel érkezünk (de ha nem, akkor is), megnézhetjük például a Gru 2-t 3D-ben. Sci-fi őrülteknek levetítik a Sötétségben: Star Trek című filmet, de a Red 2 és a Szemfényvesztők is műsoron lesz, utóbbi kivételesen biztató szereposztással: a főszerepekben Jesse Eisenberggel (A közösségi háló, Zombieland), Isla Fisherrel (A nagy Gatsby, Egy boltkóros naplója) és Woody Harrelsonnal (Az éhezők viadala, Született gyilkosok). Dave Franco is játszik még a filmben, aki testvéréhez, James Francóhoz hasonlóan hihetetlenül tehetséges színész; többek között a Dokik című sorozatból lehet ismerős, ahol Cole Aaronsont alakította.

 

Z VilágháborúMi lesz még? Vasember 3. a felülmúlhatatlan Robert Downey Jr.-ral és a zseniális Guy Pearce-szel; Z Világháború Brad Pitt-tel, Másnaposok 3., Halálos iramban 6., és még hosszan folytathatnánk a sort. Egyéb részletes információt és az esetleges változásokat megtaláljátok a corvinmozi.hu oldalon.

 

 

 

 

 

Képek forrása: m.cdn.blog.hu, novelactivist.com, corvinmozi.hu

 

Címkék:    

Hozzászólások