Lexi & Magazine

Szórakozás / Film

Mi, csajok, fogjunk össze!

Az amerikai romantikus vígjátékok sztorija évek óta ugyanarra a kaptafára épül: adott egy vonzó, gyönyörű nő és egy sármos, jóképű férfi – és minimum egy harmadik, aki kicsit bonyolítja a szálakat, a többit pedig mindenki tudja. A két szerelmes a végén összejön – happy end. 

A rendező (Nick Cassavetes – Szerelmünk lapjai, A nővérem húga) valószínűleg érezte, hogy ez az egyébként jól bevált recept kezd kicsit lejárni, ezért csavarintott egyet a történeten. Adott egy csodaszép nő, Carly (Cameron Diaz) és egy igen jóképű férfi, Mark (Nikolaj Coster-Waldau). Azonban ahelyett, hogy a nő összekötné vele az életét, inkább megismerkedik a feleségével, Kate-tel (Leslie Mann), és örök barátságot kötnek, igaz, az elején nem indul valami fényesen a kapcsolatuk. 

A csajok bosszúja

Hogy még bonyolultabb legyen a történet, a férj-szerető bosszúhadjárat során megismerkednek a második szeretővel (Kate Upton), Amber személyében. Megtudva, hogy nem ő az egyetlen nő Mark életében, úgy dönt, hogy beáll a sorba a csajok mellé, és segít a megtorlás kitervelésében. Ha ez még nem lenne elég, kiderül, hogy van egy negyedik is. De ő szerencsére már nem áll be a csapatba.

A film, az egyébként érdekes kapcsolatok mellett, tartogat még meglepetéseket és humorosabbnál humorosabb részeket. Nicki Minaj is feltűnik egy nyúlfarknyi szerepben, az ő megszokott, egyedi stílusában, Cameron Diaz apját pedig Don Johnson alakítja. Nincsenek benne világmeváltó mondatok, és gondolkodni sem kell sokat, hogy megértsük a történéseket, de egyszer érdemes megnézni. Könnyed, szombat esti kikapcsolódás. 

A csajok bosszúja

Címkék:      

Hozzászólások