Lexi & Magazine

Szórakozás / Sport

Futás, ahogyan még nem próbáltad!

Végre itthon köszönthetjük a „The Color Run” elnevezésű nagyszabású sporteseményt, mely csak 2013-ban több mint 100 rendezvényen mozgat meg közel 1 millió embert a világon.

A teljesítendő táv 5 km, melyet a nevezési díj ellenében (2700 és 6000 forint között) bárki lefuthat felkészültségtől, teljesítménytől, kortól, nemtől függetlenül, az egyetlen kikötés a fehér póló és fehér cipő, hiszen a cél, hogy a távon kilométerenként elhelyezett festékszóró kapukon átjutva minél színesebb legyen a végeredmény. A futókat beterítő festékpor fő alkotóeleme a kukoricakeményítő, így természetesen cseppet sem mérgező a keverék, sőt ehető is, de aki csak a garantáltan maradandó élmény miatt jönne el a futásra, az ki is kerülheti a színes porfelhőt.

A Színes Futás nem egy verseny, sokkal inkább életérzés, itt nincsenek győztesek és vesztesek, a fő a szórakozás, de mindemellett a rendezvénynek nemes célja is van: a nevezési díjból a Seedling Trust – Csemete Alapítvány állami gondozott és fogyatékkal élő gyermekeit támogatják.

Ha mindez nem lenne elég, a célnál még egy gigantikus fesztivál is várja a résztvevőket, étellel-itallal, DJ-kkel, fellépőkkel, valamint a szivárványszínű tömeggel, akik mind együtt élhetik át és ünnepelhetik a rendezvény fő eszméjét: „Légy egészséges! Légy boldog! Légy önmagad!”

Bővebb információ és regisztráció: http://www.thecolorrun.hu/

szerző: Tóth Anita

kép forrása:sydney.concreteplayground.com.au

Címkék:        

Hozzászólások