Lexi & Magazine

Szórakozás / Sport

Rock and Roll and Magic győzelem!!!!

Világbajnoki címet szerzett a Party Girls junior lány nagyformáció (edző: Lengyel Veronika/Rock and Magic SE) a 2014. november 1-én a svájci Schaffhausenben megrendezett Serdülő/Junior Páros és Junior lány nagyformációs világbajnokságon.

Az összes fordulóban vezető csapat ezzel a rajt-cél győzelemmel megvédte a tavaly szintén hasonlóképp megszerzett Szentpétervári világelsőségét.

Az új, Elvis Presley produkciót sikerre vivő csapat tagjai: Bujtor Sára, Cserveni Fanni, Dugasz Emese, Dukavits Dóra, Farkas Dominika, Hornek Andrea, Ipacs Renáta, Kis Petra, Lampert Mira, Oravecz Zsófia, Telek Dominika, Novák Dorottya, Tupi Bernadett, Varga Nikolett


Szintén Világbajnoki címet szerzett Király Ádám és Czetl Fanni junior páros (edzők: Lengyel Veronika, Sárdi Anita)

Király Ádám és Czetl Fanni a tavasszal elnyert Európa-bajnoki cím mellé most a legnagyobb elismerést is begyűjtötte.

Felhőtlen öröm hogy a Rock and Magic SE másik párosa Ilcsik Márk és Novák Dorottya junior páros bronzérmet nyert, így tehát mindkét magyar junior páros a dobogón állhatott a Világbajnokságon.


Összesítésben a világbajnokság legeredményesebb versenyzője Novák Dorottya lett, aki páros világbajnoki bronzérmet és junior lány nagyformációs aranyérmet is vehetett a nyakába, mivel a Party Girls csapat tagjaként is táncolt.


Serdülő kategóriában szintén nem maradtunk magyar érem nélkül: Czanik László és Dobay Dóra (RÓK and Roll SE, Musztáng SE) a dobogó harmadik fokára állhatott.


Junior nagyformációban további két magyar csapat jutott a döntőbe, a Dolce Vita (Masters SE) az ötödik, a Sylouette (Rockin Board, Négy Muskétás SE) a 6. helyen végzett.


A nap abszolút nyertesei a magyarok voltak, senki nem vitt haza ennyi értékes érmet és helyezést.

2014.-es év minden idők legjobb magyar eredményeit hozta: 8 nemzetközi kategóriából 4 élén áll magyar páros vagy formáció.

Bővebb információ a www.rockandmagic.hu linken található. Az összefoglaló pedig itt: https://www.youtube.com/watch?v=eRrXt3JXLEg&feature=youtu.be

Címkék:      

Hozzászólások